Belföld

ValóVilág – Barna olyan keményen kiosztotta Renit, hogy az sírva fakadt: „Nincs agyi kapacitásod” – videó

A két ValóVilág-lakó, Reni és Barna konfliktusa kezd meg inkább elmérgesedni, ugyanis legutóbbi vitájuk odáig fajult, hogy a lány teljesen kiborult egy beszólás miatt.

 

 

 

Reni a nyugiszobában elárulta több villatársának, hogy nincs kedve olyan emberek között lenni, akik folyamatosan lealacsonyítják őt. Többen beskatulyázták és mellőzték az ittléte alatt, mióta pedig visszajött a párbajról, pár ember, köztük Barna hozzáállása is megváltozott. Ezt számon is kérte tőle, ám a férfi sem hagyta magát, beszólt a társának.

– Ezt miért nem tudod az én szemembe megmondani? Elvárod, hogy tartson valaki értelmesnek, de nem tudsz egy értelmes mondatot. Nincs meg az az agyi kapacitásod, az az eszköztárad, amivel tudsz egy értelmes választ. Hogy várod így el, hogy ne degradáljon valaki? – osztotta ki Barna kegyetlenül őszintén Renit.

Az RTL által megosztott videóban ezek után drámai percek következtek: a lány felállt és sírva fakadt. Elárulta, hogy nagyon rosszulesik neki a sok sértegetés, és leülni sem hajlandó már a villa csődőrével, sőt már a puszijára sincs szüksége.

– Neked van ahhoz intelligenciád, hogy minden nőt vérig sértsél? Eddig soha nem hallgattál meg, most pedig már nem is kell. A hátam közepére nem kívánlak – fejezte be a vitát Reni.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?