Belföld

ValóVilág – Barna minden lányt elcsábított, de most megissza a levét: „Pirosnak adtam igazat, míg a másikat meg sem hallgattam” – videó

A ValóVilág sulirádiója tegnap este debütált, melynek első vendége Barna, aki őszintén mesélt a villában uralkodó szerelmi háromszögről.

 

 

 

A két rádiós műsorvezető a szombati párbaj győztese, Reni volt, aki Márióval együtt szaftos pletykákat boncolgat a héten. A műsorban a villa csődőre is megszólalt, aki kendőzetlen őszinteséggel vallott arról a szerelmi háromszögről, mely közte, Reni és a kieső Piros között szövődött.

– Két olyan lány párbajozott, akik hozzám közel állnak, ami nem volt jó szituáció a számomra. Mindenképpen elveszítettem volna egy olyan lányt, aki hozzátesz az én villalétemhez. Pirost elvitték az érzései, amit, ha hamarabb közöl velem, és nem csak a többiekkel, akkor nem biztos, hogy egy ilyen dolog alakul – vallotta be Barna.

Reni megkérdezte tőle, hogy mit érzett akkor, mikor ő, akit korábban lebecsült, tért vissza szombaton, és nem Piros, akiért szurkolt.

– Azt gondoltam, hogy Piros jön vissza, hiszen elhittem azokat a dolgokat, amiket ez a lány velem megosztott. Az ő oldalának adtam igazat, míg a másikat meg sem hallgattam. Számomra csak egy oldal létezett. Nagyon meglepődtem, viszont rossz érzések nem kavarogtak bennem, hiszen egy olyan lány jött vissza, akit szintén visszavártam, csak kicsit kevésbé, mint a másikat  fejtette ki, majd hozzátette azt is, hogy reméli, hogy Reni ugyanúgy szebbé teszi majd a napjait, mint Piros.

Az RTL által megosztott videóban azt is elárulta , hogy a lánnyal egyáltalán nem olyan jó a kapcsolat, mint amilyennek tűnik. Érzi rajta, hogy egyfolytában kötekedik, áskálódik a személye ellen, de többet már nem foglalkozik vele.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?