Belföld

VV Ákos megnevezte párbajellenfelét, négy villalakó pedig elhagyta a villát – ez történt a ValóVilág szerdai adásában

VV Piros és VV Bibi között egyre feszültebb a hangulat, VV Ákos meghozta várva várt döntését, négy villalakó pedig kiváltságos helyzetbe került a manóhét megnyerése miatt.

 

 

 

„Kezdek elfáradni ebben” – akadt ki VV Piros, miután VV Bibi ordibálva kérte számon egy hazugsága miatt. VV Bibi szerint VV Piros egy ötéves kislány szintjén van, amiért a szemébe hazudott mindenki előtt. VV Bibi sértettségében ezért úgy döntött, hogy mindenkit felkeltve, a nappaliból, kiabálva fog kommunikálni a lánnyal.


Elkészült a ValóVilág szappanoperájának második epizódja is, melyben VV Barna és VV Bibi egyáltalán nem vették félvállról a rendezői szerepet. Talán még vissza is éltek a helyzetükkel annak érdekében, hogy megnehezítsék VV Ákos helyzetét? „Érzek egy kiszúrást ebben” – jelezte VV Ákos miután megtudta, hogy milyen szerepet kapott a második epizódban.

Mialatt VV Bibi és VV Barna A kérdések szenvedélye című szappanopera második epizódján dolgoztak, VV Piros a dohányzóban panaszkodott arról, hogy milyen nézeteltérései vannak villatársaival és hogyan tervezi megoldani ezeket. „Ki kell őket rakni szépen sorban” – mondta a lány, aki úgy néz ki, hogy bosszút forral villatársai ellen.

VV Melina, VV Reni, VV Dani és VV Piros nyerték a manóhetet, és nyereményük egy különleges, villán kívüli program volt. Mondanunk sem kell, hogy nagyon élvezték a korcsolyázást még annak ellenére is, hogy óriási feszültség volt mindannyiuk között.

A villalakók a külsős programon pedig nemcsak a rövid szabadságukat élvezték, hanem az egymás közötti nézeteltéréseiket is rendezték. Bár egyelőre csak VV Dani és VV Melina, ugyanis VV Reni kijelentette, hogy továbbra sem lesznek örök barátok VV Pirossal. „Újra közeledtünk egymáshoz” – mondta VV Dani a mély beszélgetés után.

Végül pedig elérkezett a várva várt pillanat, amikor is VV Ákos megnevezte, hogy kit hív ki párbajra. Annyit azért elárulhatunk, hogy senkit sem lepett meg a döntése.

forrás: rtl.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?