Celeb / Híresség, Érdekes

Coming outolt a 2000-es évek egyik legkedveltebb gyereksztárja

Nem csak a férfiakhoz vonzódik. Alyson Stoner a 2000-es évek egyik legkedveltebb gyereksztárja volt, aki olyan filmekben játszott, mint a Rocktábor, a Tucatjával olcsóbb vagy a Step Up. A Disney-üdvöske remek táncos volt – bár nem tartották különösebb szépségnek, így a főszerepekről mindig lecsúszott.

 

 

 

Bevallotta az egykori Disney-sztár, hogy nem csak a férfiakhoz vonzódik

A közelmúltban a szexualitásáról is őszintén beszélt, a Teen Vouge-nak vallott arról, hogy nemcsak az ellenkező nemhez vonzódik:

“Én, Alyson, bevallom, hogy nemcsak a férfiakhoz, hanem a nőkhöz is vonzódom. Mindenfajta nemű és szexuális beállítottságú emberhez képes vagyok vonzódni. Ez vagyok én. Sokan óva intettek attól, hogy bevalljam nektek – úgy vélték, ezzel tönkreteszem a karrieremet. Hatéves korom óta dolgozom azért, hogy befussak Hollywoodban, és nagyon aggódtam, hogy tönkreteszem azzal, hogy hű leszek önmagamhoz.”

– mondta, majd folytatta szerelembe esésének történetét:

Egy táncórán ismertem meg őt, ő volt a csapat koreográfusa. A mosolya a leglehengerlőbb dolog volt, amit valaha láttam. Óra után azonnal írtam egy sms-t az anyukámnak és a legjobb barátnőmnek: “Megismertem egy lányt. Nem tudom, ki ő, azt sem tudom, mit érzek pontosan, de azt hiszem, sokáig az életem része marad”. Elkezdtünk együtt lógni. Üzengettünk egymásnak. Jó reggelt kívántunk. Együtt főzőcskéztünk, és sorozatot néztünk. Egyre jobban elmélyült a kapcsolatunk. Ölelkeztünk. Csókolóztunk. Egyre többet csókolóztunk. Akkor leesett, oké, kapcsolatban vagyok egy nővel. Sőt, szerelmes vagyok ebbe a nőbe.”

– nyilatkozta a magazinnak.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?