Életmód, Érdekes

Elhagyatott luxusvillát találtak újszerű állapotban lévő luxuscikkekkel

Az autókat és a vadonatúj cipőket is otthagyta a gyorsan távozó a tulajdonos.

 

 

 

Egy elhagyatott, csaknem 3000 négyzetméteres kastélyra bukkantak az Egyesült Államokban, ami szinte újszerű állapotban áll egy hatalmas telken – írja a New York Post. A 10 hálószobás, 11 fürdőszobás ingatlanra Jeremy Abbott és a BigBankz vloggercsapat talált rá, akik a villa pontos helyét nem árulták el, cserébe elmesélték a történetét és még fotókat is mutattak.

A villa tulajdonosa az ország egyik legjobb orvosi egyetemén végzett sebészként, négygyermekes apa, sőt szabadidős pilóta is

 – magyarázta Abbott. A férfinak orvosi rendelői vannak a környéken és 2006-ban döntött úgy, hogy felhúzza a 10,5 millió dolláros álomházát.

Miközben épült a ház, a fia elhunyt egy repülőgépbalesetben. A család összetört, életbiztosítást nem kaptak és hatalmas tartozást halmoztak fel – így ott kellett hagyniuk álmaik ingatlanát. A vloggerek azt állítják, hogy a család még mindig 8 millió dollárral tartozik, nem beszélve az 50 000 dolláros havi törlesztőrészletről.

Elhagyatott luxusvillát találtak újszerű állapotban lévő luxuscikkekkel


A villát felderítő srác szerint az ingatlanban szinte mindent otthagytak: márkás cipőket, egy Mercedes Benzt, egy Volkswagen Beetle-t és egy Land Rovert is. A legszomorúbb látvány a nappali közepén díszelgő 12 méteres karácsonyfa és a hűtőben talált palackozott vizek.

A legfurcsább dolgok mégsem a luxusautók, a drága bútorok vagy a síkképernyős tévék voltak. Olyan tárgyakat hagytak ott, mint dizájnerruhák, amiken még mindig rajta van az árcímke, vadonatúj Dior és Nike cipők, ékszerek, sminkkészletek, könyvek és tányérok.

Abbott semmi logikát nem lát abban, hogy miért hagyták ott a lakást ennyi értékes tárggyal, miért nem pakoltak el, mielőtt kiköltöztek. Márpedig a lakás tényleg elhagyatott, évek óta üresen áll, amiről a gazzal benőtt sportkomplexum, az omladozó medence, a poros és piszkos mahagóni könyvtár és lift is árulkodik.

Elhagyatott luxusvillát találtak újszerű állapotban lévő luxuscikkekkel

A 11 órán keresztül tartó expedíció emlékezetes élményt volt Abbotték számára, de izgatottságuk hamar szomorúságba csapott át. „Egy idő után tiszteletet éreztem a család iránt, akik ott éltek, és végignézték, ahogy az álmaik lezuhannak a repülőgéppel együtt, amely megölte a fiukat és vele együtt a jövőjüket is.”

forrás: rtl.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?