Celeb / Híresség

Szinte rá sem ismerni Gáspár Virágra: csinosabb, mint valaha – videó

Ön elhinné, hogy Gáspár Virág valaha is túlsúllyal küzdött? Ugye, hogy nem? Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya fantasztikus átalakuláson ment keresztül, szinte rá sem lehet ismerni. Virág most a közösségi oldalán is megmutatta, mennyire formás alakja lett.

 

 

 

Gáspár Virágot még kisgyerekként ismerhette meg egy ország a Győzike Show-ban, ahol végigkövethették az olaszos család mindennapjait. Azóta a kislányból kész nő lett, ráadásul nagyon sokat változott az elmúlt évek során. Bár korábban nem nyilatkozott a kamerák előtt, idén kivételt tett, és arról is beszámolt, hogy az érettségi után egyetemre ment, illetve a párjával is összeköltözött Budapesten.

A 20 éves lány azt is elárulta, hogy több plasztikai műtétet is vállalna a jövőben, mivel nincs teljesen megelégedve magával. Valószínűleg sokan nem értenének egyet a kijelentésével, hiszen Virág rengeteget fogyott és csinosabb, mint valaha. Erről tanúbizonyságot tett az egy napig megnézhető Instagram-történetében is, ahova egy hihetetlenül dögös videót töltött fel.

Hatalmas ajkakkal, göndör hajjal, hasvillantós, csillogós topban jelentkezett be a követőihez, akiknek szinte biztos, hogy egyből elállt a szavuk! A következő képkockán az is jól látható, milyen bomba formába lendült az elmúlt időszakban.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?