Belföld

VV Bibi egy lánnyal szeretne ágyba bújni a Való Világban – merész vágya van a játékosnak, aki a csúcsra akar jutni

Sokan emlékezhetnek rá, hogy VV Lamin és VV Bibi anno sokat bújtak a paplan alá, de előbbi már az első héten kiesett.

 

 

 

A Való Világ 11 már két és fél hete tart, és azóta rengeteg történésnek voltunk szem- illetve fültanúi. Eddig két fiú esett ki a játékból: az egyik VV Lamin volt, míg a másik VV Henrik. Érdekesség, hogy utóbbi megmasszírozta VV Bibit anno, míg VV Lamin ennél jóval messzebb ment el.

A kiesett villalakó többször is kényeztette VV Bibit a kamerák előtt, amikor pedig kisétált a luxusbörtönből, Schumacher Vandával meg is nézhette a pikáns képkockákat. VV Lamin vajon az ujjaival kényeztette a lányt, vagy valami mással? Akkor VV Bibi arra kérte, hogy a fiú csak „maszturbásan” izgassa. Egy biztos, VV Bibi szentélyét azóta nem látogatta meg senki.

Ha VV Lamin bent marad, akkor biztosan több erotikus jelenet született volna, de VV Barna és VV Reni így is tartja a frontot. Még messze vannak attól, hogy megdöntsék VV Virág és VV Dani rekordját, de azért alaposan belekezdtek.

Nagy kérdés, hogy ők fognak-e valamit kezdeni egymással, mivel VV Barna azon van a páros héten, hogy VV Krisztit meghódítsa, míg VV Reni pár nélkül maradt. Ettől még persze simán egymás ágyában köthetnek ki titokban.

VV Bibit anno nagyon megviselte VV Lamin távozása, akitől a részeg kiakadásai miatt fordultak el a nézők. A bunkó stílusa túl messzire ment a Való Világ rajongók szerint, így legnépszerűbből a legnépszerűtlenebb figura lett. VV Bibi, aki feltűnt a Házasodna a gazdában is, eléggé fel van tüzelve jelenleg.

Múltkor a játékos egy masszázs alatt mesélte el a titkos vágyait, amiben benne van az is, hogy valakivel ollózással jusson a csúcsra. Ez egy szexuális pozíció, ami akkor a leghasznosabb, ha két lány bújik a paplan alá.

VV Bibi azt is hozzátette, hogy ebbe valószínűleg nem fog belemenni senki. A Való Világban ettől még volt túlfűtött jelenet két lány között, amikor VV Anita és VV Lissza elkezdtek vadul csókolózni egymással üvegezés közben.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?