Belföld

„Jólesik ennyi idősen, hogy még mindig a kis tini ribiknek jövök be” – dicsekedett VV Sajti, mielőtt a párjának üzent – videó

VV Lissza bugyiban próbálozott be a ValóVilágban VV Sajtinál, de az elkötelezett férfit ez sem hatotta meg. Két lépést hátrált, majd kijelentette, hogy hízelgő számára, hogy bejön a 10 évvel fiatalabbaknak is, de őt kint várja a párja.

 

 

 
Tegnap este ismét izgalmakkal teli adást láthattak a ValóVilág nézői, hiszen fény derült arra, hogy VV Melina kit választ ellenfelének az első párbajraVV Henrik karjára kötötte a párbajt jelző kék kendőt, majd ezután egy újabb buli is kezdetét vette. VV Lissza annyira beleélte magát a partiba, hogy bugyiban és kabátban flangált kint, ráadásul még a nála 10 évvel idősebb VV Sajtit is megkörnyékezte.

Fogadást akart kötni vele, amelyet ha elveszítenek, akkor kialakulhat köztük valami, azonban Sajti hárította ezt a kecsegtető ajánlatot.

Jólesik ennyi idősen, hogy még mindig a kis tini ribiknek jövök be– mondta Lisszának, aztán a párjának felvett egy érzelmes videót.

„Szia, életem! Úgy érzem, a napokban kicsit hanyagoltalak, és nem fordítottam rád annyi figyelmet. Gondoltam, hátha majd ezt a kis szösszenetet megkapod tőlem! Nyilván, borzalmasan hiányzol meg a gyerekek is, azért jó lenne tudni, mi van veletek, hogy vagytok! Az nem ugyanaz, hogy mindennap szóba kerülsz, mint amikor ott vagy mellettem és látlak. Nem gondoltam volna, hogy ez már így pár nap után kijön” – törtek elő belőle az érzések és kiemelte:

Remélem, hogy kint nem veszel semmit komolyan, ami itt bent történik a lányokkal és tényleg azt mondod, hogy ki fogsz tartani mellettem, mert én biztos, hogy ki fogok melletted! Ebből nem engedek és nem is fogok soha!– üzent a kedvesének.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?