Életmód, Érdekes

Ez a férfi örökké akar élni, ezért egy vagyont költ arra, hogy visszafordítsa az öregedést

A 36 éves Leon Kurita-Goudlock azután döntött úgy, hogy örökké akar élni, hogy végignézte szülei halálát, épp ezért napi 60 olyan pirulát szed be, ami segíthet neki céljai elérésében – mindez pedig havi 1500 fontba (több mint 700 ezer forintba) kerül neki.

 

 

 

A férfi az Egyesült Államokban született, de jelenleg Angliában él, és állítása szerint mindent megtesz azért, hogy az úgynevezett „biohacking” segítségével tökéletesíthesse a testét.

„Szeretnék örökké élni. Anyukám rákban hunyt el 70 évesen, édesapám pedig szív- és érrendszeri gondokkal küzdött 86 éves korában, ebben az évben vesztettem el őt” – mondta Leon, aki szerint a szülei az utolsó 20 évüket igazi nyomorban töltötték a betegségeik miatt, benne pedig felmerült a kérdés: így mi értelme van élni?

Leon állítja, hogy a „biohacking” 5 szinttel rendelkezik: az első a kevésbé megterhelő fitnesz, az ötödik pedig majd a jövőben végezhető biológiai változtatások, ennek érdekében pedig a hibernálás is szóba jöhetne, hogy kiolvasszák őt a jövőben.



forrás: index.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?