Celeb / Híresség, Életmód

Túl szép ahhoz, hogy dolgozzon – jelentette ki az influenszer

Néhány nappal később viszont már arról posztolt, hogy épp munkába készül.

 

 

 

Lucy Welcher, a 80 ezer követővel rendelkező tiktokker azt mondta egy videójában, hogy szerinte túl jól néz ki ahhoz, hogy munkával piszkolja be a kezeit.

Úgy nézek ki, mint aki fel akar kelni reggel 6-kor dolgozni minden kibasz*tt reggel a következő 60 évben? Dehogyis! Ehhez túl jól nézek ki.

A New York Post cikke szerint Lucy a videója után kapott hideget, meleget. Volt, aki azt a tanácsot adta neki, hogy próbáljon meg minden reggel 4-kor felkelni és heti 60 órában dolgozni, míg mások lustának és elkényeztetett hercegnőnek bélyegezték, de olyan megoldási javaslat is érkezett, miszerint csak jól meg kellene őt alázni, és akkor máris leszállna a magas lóról.

Persze a szexista hozzászólások sem maradtak el: valaki azt írta neki, hogy „Jól beszélsz, kiscica!”, míg egy férfi a hat számjegyű fizetéséről eleresztett megjegyzés mellett jelezte, hogy feleséget keresne magának – akinek csak annyi lenne a dolga, hogy mindig tisztaság legyen a házban és étel az asztalon.

A fiatal influenszer későbbi posztjaiban már ragaszkodott ahhoz, hogy a kávészürcsölgetés közben készített, arrogancia határán mozgó videóját valójában csak viccnek szánta. Ezt a narratívát próbálta megerősíteni akkor is, amikor a következőket posztolta:

Nagyon izgulok az íróasztal mögött ülve, mert bár gyönyörűnek, okosnak és tehetségesnek tűnök, de valójában egyáltalán nem vagyok okos.

Egyébként a tiktokker lány gyakran oszt meg olyan videókat, ahol épp munkába készül, valamint azt is elárulta követőinek, hogy nemrég előléptették.

Lucy azóta eltávolította az eredeti videót az oldaláról, de maradt még fent pár, ahol kávéivás közben megtekinthetjük őt.

 forrás: 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?