Belföld

November 20-án beköltöznek a villalakók a ValóVilág villájába, immáron a 11. alkalommal

Elszánt szereplők lépnek újfent a Nagy Testvér birodalmába, hogy számtalan kihívással és fantasztikus izgalommal teli játék végén egyvalaki elmondhassa magáról: „Én vagyok az, aki mindent visz!”

 

 

 

Több hónap a villa falai közt, számtalan Párbaj, egy mindent eldöntő Finálé. Ezek állnak egyelőre a 36 millió forintos fődíj és a mindenkit maga mögé utasító nyertes közé.

A ValóVilág11 (gyártó: Paprika Studios) játékosainak sorsa ismét a nézők kezében lesz mindvégig, hisz, ha valaki önszántából fel nem adja a játékot, akkor a Kiszavazó show-k alatt a nézők szimpátiájáért kell megküzdenie, hogy ő lehessen az, aki nem az utcára vezető ajtón távozik majd a stúdióból. A nézők ráadásul maguk is irányíthatják az eseményeket, hiszen több játék és próbatétel a nézői szavazások segítségével kerül kiválasztásra.

A ValóVilág11 játékosainak a legkülönfélébb feladatok során kell a legjobb eredményt elérniük, valamint mindennapi létük során megmutatva magukat a legkedveltebbé válniuk és nem utolsó sorban kitartani végig, mert itt valóban a Lét a Tét. Lesz itt ármány, dráma, feszültség, féltett titkok látnak napvilágot és borítékolhatóak a nagy egymásba gabalyodások is.

Úgyhogy csak az nézze, aki bírja a játszmákat, a titkokat és a drámát az esti összefoglalók és az élő show-k során, ahol Nádai Anikó és Puskás Peti várja a nézőket.

November 20-án a Beköltöző Show 21:00 órakor, összefoglaló minden este 22:00 órakor, BeleValóVilág 23:00 órától az RTL KETTŐN!

forrás: rtl.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?