Érdekes, Igaz történetek

Az igazi Wall Street Farkasa elárulta, mennyi volt a legtöbb pénz, amit egyetlen nap alatt szerzett

Az igazi Wall Street Farkasa, Jordan Belfort, akit Leonardo DiCaprio játszott el Scorcese 2013-as partydrámájában, TikTokon árulta el, mekkora volt a legnagyobb összeg, amelyet egyetlen nap alatt szerzett a tőzsdén.

 

 

 

A videóban egy hajóról beszél az 59 éves Jordan, és elárulja, egyszer 22 millió dollárra tett szert 10 másodperc alatt, ami jelenleg majdnem 7 milliárd forintot érne. A férfi hozzáteszi, hogy ezt nem valamilyen váratlan pénzösszegnek kell elgondolni, hanem egy gondosan, aprólékosan megtervezett tőzsdei ügyletnek. Ahogy Sun Tzu keleti gondolkodót idézi:

Minden csata már azelőtt meg van nyerve, mielőtt elkezdődne.
@wolfofwallstreet Answer to @luke_magray Tell me your biggest single day’s earnings! #wolfofwallstreet ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Ettől még a 22 millió dollár nem lesz kevesebb, amit a volt bróker egy szempillantás alatt megszerzett, de az a 22 hónap is combos lett, amit börtönben kellett töltenie csalás miatt. Vagy a 110 millió dollárt, amelyet megkárosított ügyfeleinek kellett megfizetnie.

Belforttól egy másik hasonló kérdést is intéztek, miszerint mennyi volt a legtöbb pénz, amit valaha elköltött egyetlen bulira. Erre két millió dollár volt a válasz, és azt is elmesélte, hogy egy legénybúcsúról volt szó 1991-ben, ahol annyira szétverték a helyet, hogy még további milliókat kellett fizetniük kártérítésként. Sőt, a férfi szerint vannak, akik még azóta sem került elő az említett buliból.

@wolfofwallstreet Answer to @lbiguy351 Comment what you think craziest thing that happened that night…#wolfofwallstreet ♬ Miss The Rage – Trippie Redd & Playboi Carti

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?