Életmód, Érdekes

16 kulisszafotó, ami megmutatja, hogy mivel kell megküzdeniük az embereknek a munkahelyükön

A világon mintegy 40 ezer különféle szakma létezik. Teljesen mindegy, hogy mennyit vagy milyen gyorsan tanulsz, akkor sem ismerheted meg ezek többségét, csak maximum egy nagyon kis szegletét. Ma már azonban a közösségi oldalak világában nem feltétlenül kell az adott szakmában dolgoznunk ahhoz, hogy megismerhessük azok kulisszatitkait. Most olyan embereket gyűjtöttünk össze, akik az interneten keresztül osztották meg, hogy milyen érdekes pillanatokkal találkoznak a szakmájukban munka közben.

 

 

 

1 ,,Így gyűjtjük be a nedvet Wisconsinban a juharszirup készítéséhez.”
Különleges szakmák 1
2 ,,Egy erdészetben dolgozok, a képen pedig az egyik madárházunk látható. Bejárati alagúttal látjuk el őket, hogy a mosómedvék ne tudjanak bemászni és megenni a tojásokat.”
Különleges szakmák 2
3 ,,A munkám a kommunikációs technológiához kapcsolódik, ezért folyamatosan járom Amerikát. Ma például Iowában készítettem ezeket a képeket.”
Különleges szakmák 3
4 ,,Sajtbánya Ausztriában. Meglehetősen szokatlan egy ilyen hangulatú helyen dolgozni.”
Különleges szakmák 4
5 Kiskorában minden fiú arról álmodik, hogy egyszer pilóta lesz. Nos, így néz ki egy pilótafülke a valóságban.
Különleges szakmák 5
6 ,,Amikor mozi takarító vagy, el kell viselned az embereket, akik nem tudják, hogyan kell viselkedni az ilyen helyeken.”
Különleges szakmák 6

 


7 ,,Amit nem mindig látsz, amikor beszaladsz valamiért a szupermarketbe: ma például az egyik vevő egy kecskét hozott magával a bevásárlókocsiban.”
Különleges szakmák 7
8 ,,Ez a mi kis munkaállomásunk, ami úgy néz ki, mint egy miniatűr teherautó.”
Különleges szakmák 8
9 ,,Amikor moziban dolgoztam, a filmstúdiók folyamatosan küldték nekünk pendrive-on az előzeteseket és sosem kérték őket vissza.”
Különleges szakmák 9
10 ,,Így néz ki egy gumigyár raktárja.”
Különleges szakmák 10
11 ,,Egy jégpályán dolgozom. Ez a kép azért készült, mert meg kellett, hogy mutassam, vannak olyan emberek, akik egyszerűen csak egy kupacba dobálják a korcsolyájukat.”
Különleges szakmák 11
 
12 ,,Szerencsém volt, hogy egy olyan intézményben dolgozhattam, ami hivatalosan is az Amerika leghosszabb folyosója címet viseli.”
Különleges szakmák 12
13 ,,Ma az üzletben, ahol dolgozom, láttam egy alvó denevért.”
Különleges szakmák 13

 

 

 

 

14 ,,Ma reggel prérifarkas kölykök látogattak az irodánkhoz.”
Különleges szakmák 14
15 ,,Attól, hogy egy vállalat értékét 30.000.000.000 dollárra becsülik, még nem jelenti azt, hogy kiváló minőségű vécépapírt fog vásárolni az alkalmazottainak.”
Különleges szakmák 15
16 ,,Mindig is színházban akartam dolgozni, és most végre valóra vált az álmom: én irányítom a színpadot megvilágító fényeket.”

Különleges szakmák 16

forrás

 




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?