Életmód

12 nő, aki hajlamos szeszélyesen viselkedni a párjával

A férfiak általában tanácstalanul állnak azelőtt a jelenség előtt, amikor egy nőnek hirtelen egyik pillanatról a másikra megváltozik a kedélyállapota és a viselkedése. Persze a szeszélyességnek is vannak fokozatai, amit egy párkapcsolatban a saját bőrükön is megtapasztalhatnak a férfiak. Azonban érdemes leszögezni azért azt is, hogy a hölgyeknek sincs ám egyszerűbb dolga a férfiak természetének és viselkedésének a megértésével, csak éppen másféle okokból. Ebben a cikkünkben ezúttal a férfiak oldaláról vizsgáljuk meg közelebbről a témát.

 

 

 

1. Hajnalban arra ébredtem, hogy a barátnőm felpfoz engem. Ijedten kérdőre vontam, hogy ezt mégis miért kaptam, mire dühösen azt válaszolta, hogy azért, mert az álmában elhagytam őt egy másik nőért.

2. A hölgy egy kicsit talán gyanakvóbb a kelleténél. Persze nem tudjuk, hogy barátja adott-e rá okot korábban:

3. A barátnőm azt mondta, hogy egy kis egyedüllétre van szüksége, ezért elutazott a hétvégére vidékre, és megkért, hogy ne keressem őt ez idő alatt. Vasárnap este, amikor visszajött, dühösen nekem esett, amiért egész hétvégén arra sem voltam képes, hogy felhívjam őt megkérdezni, hogy mi van vele.

4. Amikor hazaértem a munkából, a párom megsértődött, amiért az ajtóban álló kutyánknak köszöntem először, nem pedig neki.

5. Egy életre megtanulta, hogy az a három pont a szó végén teljesen más értelmet ad a szó jelentésének:

6. Beszélgetés közben szóba került a párommal, hogy még a középsuliban volt egy barátnőm, mire ő teljesen kiakadt, hogy hogyan tehettem ezt, ugyanis ő nem járt senkivel a középiskola alatt.

7. A barátnőm egész hétvégén nem szólt hozzám, amiért én nyertem egy társasjátékban.

8. Számonkért, amiért vásároltam magamnak pár új, egyszínű fekete és szürke pólót. A fejemhez vágta, hogy biztosan azért vettem őket, hogy felhívjam magamra más nők figyelmét.

9. Akkor ha jól saccolunk, az legalább még félóra. Nos, a mai világban már nem csak azért kell várni egy nőre, hogy elkészüljön:

10. A barátnőm mérgesen számonkért egy olyan dolog amiatt, amit valójában ő csinált. Amikor finoman emlékeztettem erre a kis apróságra, csak még dühösebb lett rám.

11. Először felhúzta magát azon, hogy én nem húztam fel magam egy jelentéktelen kis semmiségen, aztán pedig még dühösebb lett, hogy nem voltam hajlandó vitatkozni vele erről.

12. Egy nő figyelmét még az olyan dolgok sem kerülik el, amiknek a férfiak nem tulajdonítanak jelentőséget:




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?