Életmód, Érdekes

A világ leghosszabb körmeivel büszkélkedhet ez a nő, aki már 25 éve nem vágta le őket

Ennek az asszonynak vannak a világ leghosszabb körmei, és egy tragédia miatt nem vágja őket már 25 éve.

 

 

 

A világ leghosszabb körmeivel rendelkező Diana Armstrong a Guinness-rekordok Könyvébe is bekerült. Ha a nő körmeinek hosszát összeadjuk, összesen 1306 centit kapunk, ezzel pedig ő tudhatja magáénak a leghosszabb körmű ember címét, amiről hivatalos dokumentuma is van.

köröm

Diana mindennapjai nem egyszerűek, hiszen a körmei kis túlzással egy iskolabusz méreteivel vetekednek, és 25 éve nem láttak reszelőt. Ennek azonban tragikus története van, amit maga az asszony mesélt el. A nő megesküdött, hogy 16 éves lánya halála után soha többé nem fogja levágatni a körmeit, ezzel tisztelegve előtte.

Latisha álmában halt meg egy asztmás roham következtében még 1997-ben, és ő volt az utolsó, aki megcsinálta édesanyja körmeit, Diana pedig azóta nem engedi senkinek, hogy hozzájuk érjen.

„Ki tudok nyitni egy doboz üdítőt, de kés kell hozzá. Régen vezettem is, de ki kellett hajolnom az autóból, úgyhogy azóta inkább nem megyek sehova kocsival” – mesélte Diana, akinek a nyilvános vécék sem a legjobb barátai.

„Mindegyik körmömet nagyjából 10 órába telik lakkozni” – folytatta a nő, aki 15-20 üveg körömlakkot is elhasznál ilyenkor, legutóbb például négy napig tartott a procedúra. „Ha leejtem a visszajárót, akkor az ott marad a földön.”

forrás: index.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?