Érdekes, Film

Készülőben az új Amerikai Pite-film: ezt lehet tudni a folytatásról

Újszerű hozzállással láttak neki az új Amerikai pite-film készítésének: a The Hollywood Reporter szerint az Amerikai pite franchise új része a színész, modell és forgatókönyvíró, Sujata Day eredeti ötletén alapul, és merőben más lenne, mint a sorozat eddigi részei.

 

 

 

Az eredeti Amerikai pite 1999-ben debütált Jason Biggs főszereplésével, aki Jim szerepében elhatározta, hogy még az érettségi előtt elveszíti a szüzességét. A film azóta számos folytatást kapott az eredeti szereplőgárda számos tagjával, köztük Biggs-szel, Alyson Hannigannel és Sean William Scott-tal.

Az eredeti Amerikai pite olyan cselekményszálakat tartalmaz, amelyek ma már problematikusnak számítanának, a főszereplő Jason Biggs például azt mondta a Buzzfeednek, hogy a film hírhedt webkamerás jelenete „ma már nem is készülhetne el. Elfogadhatatlan lenne, amit képvisel”. Egy újragondolt folytatásnak szinte biztosan másképp kellene megközelítenie a témát, hiszen egy szexvígjáték kategóriájába már nem fér bele minden, ami a 90-es években még oké volt.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?