Celeb / Híresség

Gáspár Győző: Meg is halnék Orbán Viktorért, képes lennék háborúba menni érte

Szerinte a miniszterelnök semmit rosszat nem tett, ő szereti.

 

 

 

Meg is halnék Orbán Viktorért! A véremet is adnám a miniszterelnökért, lőjenek le! – mondta Gáspár Győző Ábrahám Róbert műsorában, a Talk44-ben.

Az egykori valóságshow-sztár a közelmúltban beleállt a politikába, és részt vett a Békemeneten.

Azóta azt is elhatározta, hogy létrehoz egy alapítványt.

„Úgy gondoltam, hogy azt a munkát, amit 23 év alatt elvégeztem, szeretném kamatoztatni, ezért létrehoztam egy alapítványt. A neve az, hogy „Mi is létezünk”. Az a célja, hogy azok az emberek, akik vidéken meg szeretnének szólalni, azok meg tudjanak szólalni. Ezeket az üzeneteket az alapítványon keresztül eljuttatom Orbán Viktornak, ugyanis szeretnék segíteni” – mondta el a szervezet céljait Győző, aki a megvalósításhoz Forgács István, romaügyi szakértő segítségét kérte.

A műsorvezető megjegyezte, úgy látja, a kiállása miatt sok támadás éri Győzőt, és megkérdezte, hogy ezekből van több vagy a támogató üzenetekből?

„Rengetegen támadnak, de ez a jó az egészben. Akik ismernek, tudják, hogy mit akarok ezzel elérni. Akik támadnak, azok nyugodtan támadjanak! Ha kell, még a véremet is adom a miniszterelnök úrért! Ha azon múlik, akkor odaadom a véremet! Lőjenek le a miniszterelnök úrért! Képes lennék háborúba menni érte!”

– válaszolta a celeb, aki később azt is hozzátette, hogy Orbán Viktor semmi rosszat nem tett az országban, és ő szereti.

Győző azt is elmondta, hogy ő ugyanaz az ember akar maradni, aki eddig volt, de most szeretné megmutatni egy másik oldalát is.

„Az a baj, hogy a bohócból most a cirkusz igazgatójának kell lennem. Eddig voltam az ország bohóca, most leszek az igazgatója” – fogalmazott.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?