Életmód

Extrém szolgáltatást kínál a férfiaknak. Akár félmilliót is megkeres egy este alatt…

Egy nő nagyon szokatlan szolgáltatást nyújt. Egy éjszaka akár 500 ezret is megkeres. Megdöbbentő összeg ugye? Az ausztrál média mostanában csak erről a nőről beszél. Missy Robinson ügyfelei többségében férfiak, de van köztük sok nő is. Mit is csinál tulajdonképpen?

 

 

 

Missy Robinson érdekes módot talált a pénzkeresésre. Ráadásul nagyon jövedelmező, mert akár félmilliót is megkeres a szolgáltatásaival. Sokan csak álmodozhatunk ekkora összegről.




A nő rendkívül népszerű a férfiak körében, azonban a hölgyek is előszeretettel befizetnek rá. Missy bevallja, hogy minden, amit csinál, az csupán terápia…

MINDANNYIAN TUDJUK, HOGY HA VALAMI BÁNT, AKKOR EGY ÖLELÉS ESIK A LEGJOBBAN. ETTŐL SOKKAL JOBBAN ÉRZED MAGAD. AZ OXITOCIN NÖVEKEDÉSÉVEL JOBB LESZ A KÖZÉRZETED.

Szükségünk van a fizikai érintésre. Nekem az a feladatom, hogy segítsek. Enyhítsem az interperszonális kapcsolatok megszakadásának tüneteit.

Magyarán a nő egy kisebb vagyonért ÖLELGET idegeneket egész este…

Úgynevezett “egyéjszakás ölelkezés”. Ennek hiánya frusztrációhoz vezethet, ami másokkal szembeni agresszióban nyilvánul meg. A terapeuta állítja, hogy ennek az egésznek semmi köze nincs a sexhez. Ügyfeleivel aláirat egy szerződést, miszerint tilos a tapi és bármi hasonló. A szerződésben van egy szövegrész is, ami kijelenti, hogy ha az ügyfél túl erőszakos, akkor még fegyvert is használhat a nő.

 

 

 

 

Természetesen azt elismeri, hogy a férfiak felizgulnak egy ilyen találkozás során, de ez természetes.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?