Életmód

21 őrült kolléga, aki mellett véget nem érő nevetés a munka

A munkahelyi élet általában mindannyiunkat megvisel, ezért nem is csoda, hogy olykor a lehető legváltozatosabb módszerekkel igyekszünk feldobni a fásult munkahelyi légkört. Az alábbi emberek egészen biztosan koronát érdemelnének a fejükre az ez ügyben tett erőfeszítéseikért, hiszen ahogy a most következő képek is remekül mutatják, mellettük tényleg élmény és véget nem érő nevetés a munka.

 

 

 

 

1 ,,A főnök szólt, hogy egy új jókedvért felelős kolléga érkezik holnaptól hozzánk dolgozni. El sem tudtuk képzelni, hogy ez mit takarhat, majd másnap ez fogadott minket a munkahelyen…”
 
instagram
2 ,,Megkértem az éppen nyaralását töltő kollégámat, hogy küldje el nekem az előző negyedéves árbevételekkel kapcsolatos dokumentumokat. Ezt a képet küldte helyette.”
imgur
3 ,,Vettem egy apró hegedűt, hogy legyen min játszanom, amikor a kollégáim panaszkodnak.”
reddit


4 ,,A kollégám rühelli, ha átkukucskálok hozzá munka közben, ezért amikor nyaralni mentem kinyomtattam az arcomat és az elválasztó falra ragasztottam.”
reddit
5 ,,Még nem láttam a Trónok harca befejező részét, szóval Istenemre esküszöm, hogyha elspoilerezed nekem, én úgy tönkre vágom a számítógépedet, hogy lassabb lesz, mint egy 1997-es számítógép betárcsázós internettel.”
reddit
6 ,,A kollégám adta nekem ezt a kártyát, szerintem céloz valamire…”
7 ,,Fásult volt a hangulat, ezért a kollégám úgy döntött, hogy feldobja kicsit a munkahelyi kávégépet.”


8 ,,Elgondolkodtató felirat az irodánk falán.”
9 ,,Egész délelőtt őrült kiabálást hallottam a fénymásoló szobából. Pár órával később, mikor bementem, megtaláltam a okát…”
10 ,,A kollégám háttérképe…”
reddit
11 ,,A szülési szabadságát töltő kollégánk beküldte nekünk a hamarosan születendő gyermekéről készült ultrahangképet, mi pedig kiraktuk az iroda falára. Gec*k vagyunk, tudom, de ez egy ilyen munkahely.”
reddit
12 ,,9 hónapot vártam rá, hogy a kollégám végre megvegye álmai motorját, majd rájuk tehessem ezeket a rózsaszín kormánydíszeket.”
reddit
13 ,,Én egy ilyen jó fej kolléga vagyok, nem hagytam, hogy elázzon.”
reddit
14 ,,Megbeszéltük, hogy veszünk egy karácsonyfát az irodába, hogy jobb legyen a hangulat az ünnepek közeledtével. Azt viszont nem tudtuk eldönteni, hogy ki díszítse fel a fát, ezért…”
reddit
15 ,,A tavalyi első havazás idején a kollégám átszaladt a szomszédos parkolóház tetejére és ezt művelte ez az állat…”
reddit
16 ,,Mindennap készítek egy lesifotót a kollégámról, amit aztán kicsit átszerkesztek, amikor unatkozom. Nem tehetek róla, piszkosul fotogén…”
reddit
17 ,,A kollégám íróasztalán találtam…”
18 ,,205 cm magas vagyok, ezért a kollégáim úgy döntöttek, hogy csinálnak nekem egy jelmezt Halloweenra.”
reddit

 

 

 

 

 

19 ,,Az új munkatársam nem az a barátkozó típus.”
20 ,,Meghallottam, ahogy a kollégám mérgelődik: ,,pocsék vételt csináltam ezzel a segwayyel!”. Megfordultam, és ez a látvány fogadott…”
reddit
21 ,,Folyton elmegy az internet, ami egy online kereskedelemmel foglalkozó cég esetében elég zavaró tud lenni. Mivel a főnökség minden kérésünk ellenére sem volt hajlandó megnézetni valakivel, hogy mi lehet a baj, ezért drasztikusabb megoldást választottunk, és ezt tettük a Wi-Fi router mellé, hátha észbe kap a főnökség…”

forrás
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?