Életmód

21 őrült kolléga, aki mellett véget nem érő nevetés a munka

A munkahelyi élet általában mindannyiunkat megvisel, ezért nem is csoda, hogy olykor a lehető legváltozatosabb módszerekkel igyekszünk feldobni a fásult munkahelyi légkört. Az alábbi emberek egészen biztosan koronát érdemelnének a fejükre az ez ügyben tett erőfeszítéseikért, hiszen ahogy a most következő képek is remekül mutatják, mellettük tényleg élmény és véget nem érő nevetés a munka.

1 ,,A főnök szólt, hogy egy új jókedvért felelős kolléga érkezik holnaptól hozzánk dolgozni. El sem tudtuk képzelni, hogy ez mit takarhat, majd másnap ez fogadott minket a munkahelyen…”

instagram

 

2 ,,Megkértem az éppen nyaralását töltő kollégámat, hogy küldje el nekem az előző negyedéves árbevételekkel kapcsolatos dokumentumokat. Ezt a képet küldte helyette.”

imgur

 

3 ,,Vettem egy apró hegedűt, hogy legyen min játszanom, amikor a kollégáim panaszkodnak.”

reddit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 ,,A kollégám rühelli, ha átkukucskálok hozzá munka közben, ezért amikor nyaralni mentem kinyomtattam az arcomat és az elválasztó falra ragasztottam.”

reddit

 

5 ,,Még nem láttam a Trónok harca befejező részét, szóval Istenemre esküszöm, hogyha elspoilerezed nekem, én úgy tönkre vágom a számítógépedet, hogy lassabb lesz, mint egy 1997-es számítógép betárcsázós internettel.”

reddit

 

6 ,,A kollégám adta nekem ezt a kártyát, szerintem céloz valamire…”

 

7 ,,Fásult volt a hangulat, ezért a kollégám úgy döntött, hogy feldobja kicsit a munkahelyi kávégépet.”
 

8 ,,Elgondolkodtató felirat az irodánk falán.”

 

9 ,,Egész délelőtt őrült kiabálást hallottam a fénymásoló szobából. Pár órával később, mikor bementem, megtaláltam a okát…”

 

10 ,,A kollégám háttérképe…”

reddit

 

11 ,,A szülési szabadságát töltő kollégánk beküldte nekünk a hamarosan születendő gyermekéről készült ultrahangképet, mi pedig kiraktuk az iroda falára. Gec*k vagyunk, tudom, de ez egy ilyen munkahely.”

reddit

 

 

 

 

 

 

 

12 ,,9 hónapot vártam rá, hogy a kollégám végre megvegye álmai motorját, majd rájuk tehessem ezeket a rózsaszín kormánydíszeket.”

reddit

 

13 ,,Én egy ilyen jó fej kolléga vagyok, nem hagytam, hogy elázzon.”

reddit

 

14 ,,Megbeszéltük, hogy veszünk egy karácsonyfát az irodába, hogy jobb legyen a hangulat az ünnepek közeledtével. Azt viszont nem tudtuk eldönteni, hogy ki díszítse fel a fát, ezért…”
reddit

 

15 ,,A tavalyi első havazás idején a kollégám átszaladt a szomszédos parkolóház tetejére és ezt művelte ez az állat…”

reddit

 

16 ,,Mindennap készítek egy lesifotót a kollégámról, amit aztán kicsit átszerkesztek, amikor unatkozom. Nem tehetek róla, piszkosul fotogén…”

reddit

 

17 ,,A kollégám íróasztalán találtam…”

 

 

 
 

 

 

18 ,,205 cm magas vagyok, ezért a kollégáim úgy döntöttek, hogy csinálnak nekem egy jelmezt Halloweenra.”

reddit

 

19 ,,Az új munkatársam nem az a barátkozó típus.”

 

20 ,,Meghallottam, ahogy a kollégám mérgelődik: ,,pocsék vételt csináltam ezzel a segwayyel!”. Megfordultam, és ez a látvány fogadott…”

reddit

 

21 ,,Folyton elmegy az internet, ami egy online kereskedelemmel foglalkozó cég esetében elég zavaró tud lenni. Mivel a főnökség minden kérésünk ellenére sem volt hajlandó megnézetni valakivel, hogy mi lehet a baj, ezért drasztikusabb megoldást választottunk, és ezt tettük a Wi-Fi router mellé, hátha észbe kap a főnökség…”

 

forrás

 VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?