Életmód

“Csak egy aranyásó vagy, semmi más” – kommentelők támadják a népszerű TikTokert, amiért 200 kilós férfit szeret

A TikTok egyik leghíresebb szerelmespárja milliókat keres azzal, hogy megosztják szerelmük minden pillanatát követőikkel. Azonban ők nem csak egy átlagos pár, ugyanis George brutális túlsúllyal küzd, azaz nem küzd, nagyon is boldogan élik szerelmes hétköznapjaikat.

 

 

 

“Mindig is jobban szerettem a nagyobb srácokat”

– üzeni a trolloknak Sienna George felesége.

Ismerd meg Siennát és George-ot, a házaspárt, akik havonta közel 4 millió forintot keresnek azzal, hogy megosztják kapcsolatukat az interneten. A 28 éves személyi edzőként dolgozó Sienna és a 28 éves színész George dacol a trollokkal, akik azt mondják, hogy a túlsúlyos George nem illik a gyönyörű Siennához. Sokan nem hisznek a szerelmükben, azt gondolják, hogy az egész csak a TikTok likeokért van, pedig a pár már összeházasodott és van egy közös gyermekük is.

 „Az emberek „aranyásónak” hívnak, azt hiszik ez csak egy látszat kapcsolat, ami a pénzről szól.

„A barátnőim mindig is a kockahasú fiúkat vizslatták, de én már akkor is a nagyobb darab srácokat kedveltem. ”

Szeretnénk megtörni azt a stigmát, miszerint másoknak feleljünk meg, ha boldogok akarunk lenni.

Amikor az ausztráliai Sydneyből származó Sienna meglátta George-ot, aki Craiget alakítja a People Just Do Nothing című brit sitcomban, azonnal beleszeretett.

Az Instagramon kereste meg, és miután online beszélgetni kezdtek, személyesen is találkoztak 2019 januárjában, amikor Sienna hat hétre az Egyesült Királyságba repült George-hoz.

George nem sokkal később megkérte Siennát egy gondolán az olaszországi Velencében. A pár 2022 májusában házasodott össze az Egyesült Királyságban. Most a pár napi három órát tölt a közösségi médiában való tartalom elkészítésével, ahol bő egy hónap alatt 4 millió forintot keresnek. Sienna és George átlagosan három videót tölt fel naponta, amíg fiuk bölcsődében van.

A párnak sok energiáját ölelik fel a gyűlölködő kommentek, melyekből rendszeresen gyártanak tartalmat. A bántó kommentek szinte mindegyike George súlyához kapcsolódik.

Sienna megvédi férjét minden alkalommal és kihangsúlyozza, hogy George súlya nem akadályozza meg őket abban, hogy normális dolgokat csináljanak. George vásárolni jár, és Sienna elmondása szerint csodálatos apa.

Az emberek halálos fenyegetéseket is küldenek a párnak, pedig ők csak szerelmüket és hétköznapjaikat mutatják meg követőiknek.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?