Életmód

„Fekete földönkívüli” akar lenni az extrém testmódosításokkal élő férfi: „Vannak, akik azt hiszik, őrült vagyok”

Kiabálnak vele az utcán és elszaladnak előle, ennek ellenére Anthony elégedett azzal, ahogy kinéz.

 

 

 

Anthony Loffredo testét számos tetoválás és extrém testmódosítás díszíti, amelynek célja, hogy „fekete földönkívülivé” változtassa magát. A francia férfi rengeteg negatív kritikát kap, sokan egyenesen megijednek külsejétől. Volt, aki kiabálni kezdett vele az utcán – írja a LADBible.

Anthony 1,2 millió Instagram-követőjét rendszeresen informálja nem minden napi átalakulásáról.

Teste nagy részét fekete tetoválások borítják, orrát átoperáltatta, nyelvét kettévágatta, karjába és arcába pedig implantátumokat ültetett be, hogy hiteles „fekete földönkívülinek” látsszon.

A férfi próbál normális életet élni, de ez nem könnyű a külsejével kapcsolatos előítéletek miatt.

„Ember vagyok. Vannak, akik azt hiszik, őrült vagyok. Amikor meglátnak, kiabálnak, elszaladnak vagy hasonló módon reagálnak.”

Anthony Insta-oldalán több bejegyzést is közzétett arról, miként reagálnak rá az emberek, amikor először meglátják. Ezen a fotón egy lány szájából még a falat is majdnem kiesett, amikor meglátta a „fekete űrlényt”.

Az extrém testmódosító azonban nem szeretné, ha megrémülnének tőle az emberek, meg akarja kímélni őket a sokktól.

 

 

„Amikor összefutok emberekkel, például idősekkel, az utcán oldalt váltok. Éjszaka is, ha szembejönnek, inkább átmegyek a másik oldalra. A gyerekekkel is óvatos vagyok. Tudom, hogy sokkoló lehet, szerintem veszélyes lenne, ha nem figyelnék oda erre.” – mesélte Anthony.

Jelenleg azt tervezi, hogy a péniszét is kettéosztja a nyelvéhez hasonlóan. Annak ellenére, hogy a külseje miatt szélsőséges reakciókat kap, és hogy a családja egyes tagjai nehezen fogadják el, Anthony nem bánja, hogy ilyen a megjelenése.

„Igen, játszom az egészségemmel. Általában nagyon keményen bánok a saját testemmel. De még mindig azt gondolom és mondom magamnak, hogy az emberek bármiben meghalhatnak. Például elgázolhat egy autó, kaphatsz agyvérzést. Szóval az élet csak szerencse” – osztotta meg filozófiáját a „fekete űrlény”.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?