Celeb / Híresség

Kockahas és dagadó izmok: Rubint Rékáék fia edzettebb, mint valaha – videó

Ifj. Schobert Norbi levetkőzte magáról az egykor még súlyfelesleggel küzdő kisfiú képét, és igazi férfivá érett. Edzős és táplálkozással kapcsolatos tartalmaira szinte egyből rácuppannak a követői. Ezúttal egy újabb gyúrós videót tett közzé, amelyben a dagadó izmai is jól látszódtak.

 

 

 

Rubint Réka és Schobert Norbi elképesztően büszkék a nagyobbik fiukra, Norbira, aki évekkel ezelőtt arra az elhatározásra jutott, hogy változtat a kinézetén, így elkezdett egészségesen étkezni és edzeni. A 17 éves Norbi nagy valószínűséggel a szülei nyomdokaiba lép majd. Rengeteg követője kérdezi tőle, hogyan táplálkozik, mit, mennyit és mikor eszik, illetve milyen edzéseket csinál, így gyakran oszt meg videókat ezen tevékenységeiről.

Most egy újabb gyúrós felvételt osztott meg a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában, amelytől biztos olvadoznak a rajongói. Norbi levette a felsőjét, megvillantva, milyen kockás hasa van, majd húzódzkodni kezdett, amitől csak még jobban megfeszültek az izmai. Az biztos, hogy a mostani már egy cseppet sem hasonlít az egykori alakjához.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?