Celeb / Híresség

Kiderült, hová repült magángéppel Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a házassági évfordulójukon

A hétvégén ünnepelte első házassági évfordulóját Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Egy ajándékot már megmutatott az egykori tévés, de úgy tűnik, nem csak ennyivel ünnepeltek, hanem egy hétvégi lisszaboni kiruccanással is.

 

 

 

– Szerelemben, szeretetben élünk, és mindketten izgatottak vagyunk, mert közeleg a házassági évfordulónk! A férjem meglepetéssel készül, azt kérte, azon a hétvégén ne csináljak programot, tegyem magam szabaddá! Régebben nem nagyon tudott titkot tartani, de mostanra már belejött, úgyhogy valószínűleg tényleg csak aznap fogom megtudni, mivel készül – mondta hot!-nak az évforduló előtt Várkonyi.

A műsorvezetőt szombaton egy romantikus ajándékkal lepte meg férje, amit meg is mutatott a közösségi oldalán: egy szív alakú rózsadobozzal készült a különleges napra. A vörös rózsák közepén fehérek raktak ki egy egyest, a tetején pedig egy „szeretlek” felirat díszelgett. Az örök hűséget szimbolizáló jegygyűrűik sem maradtak le a képről, egymás kezét fogva mutatták meg a bejegyzésben.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt nagyon foglalkoztatta a kérdés, hogy a rózsadoboz mellett, hova vitte Mészáros Lőrinc a feleségét ünnepelni. Bejegyzése szerint a Mészáros Lőrinc által használt magángép szombat reggel emelkedett a levegőbe, majd meg sem állt Lisszabonig, ahonnan csak vasárnap este tért haza. Szerinte vélhetően egy portugáliai romantikus hétvége volt a meglepetés. Ezért kérte Várkonyit arra a férje, hogy legyen szabad a hétvégén.
Szombaton reggel indultak, vasárnap már haza is értek, Hadházy Ákos szerint a magángépes utazás önmagában 21 millió forint körüli összegbe került.

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, September 25, 2022

Egy éve tart a tündérmese
Várkonyi Andrea nemcsak a boldogságot találta meg, hanem az ország egyik legbefolyásosabb üzletasszonya is lett Mészáros mellett. A reklámcége szárnyal, Andrea emellett kurátorként is tevékenykedik az Alapítvány az innovatív oktatásért nevezetű szervezetben. Tavaly nyáron közös céget is alapítottak, a saját tulajdonú ingatlanok adásvételével és bérbeadásával foglalkozó Ekho Belvedere Kft.-t.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?