Életmód, Érdekes

Havi 13 milliót keres egy férfi azzal, hogy bárki, bármikor és bárhogyan felébresztheti

Igaz, hogy keveset alszik, de annál többet keres a 28 éves profi ébredő. Júniusban még több bevételre számít, mint a legutóbbi hónapban.

 

 

 

Havonta 28 ezer fontot, vagyis közel 13 millió forintot keres azzal egy ausztrál férfi, hogy teljesen váratlan pillanatokban bárki felébresztheti, írja a Mirror.

Jakey Boehm hálószobája felett bárki átveheti az irányítást az éjszaka tetszőleges pontján, majd egy kiválasztott dallal és fényhatások kíséretében felkeltheti az édesdeden szunyókáló férfit.

A profi ébredő még egy olyan karkötőt is beszerzett, ami aktiválás után addig rezeg, amíg fel nem kel a viselője.

Boehm ébredéseit a TikTokon már félmilliónál is többen követik. Egyik legnépszerűbb videójában egy felfújható baba, egy buborékfújó és egy gyerekdal veri ki az álmot a 28 éves férfi szeméből:

A férfi folyamatosan újabb és újabb ébresztőelemeket vásárol a hálószobába. Így aki jobb híján egy kicsit szeretné megzavarni az álmát, már kedvére válogathat a 20 hangeffekt, a buborékfújó, a lézershow és a felfújható gumibaba kombinációjából.

Boehm ébresztőshowja minden este hét órán keresztül tart. Elmondása szerint ilyenkor általában 10-15 másodpercenként érkezik egy újabb ébresztés.

A férfi az ötletével májusban nagyjából 13 millió forintot keresett, de számításai szerint ebben a hónapban még ennél is több üti a markát az álmatlanságért.

Bár a férfi pihenési szokásait alaposan megváltoztatta a különös karrier, az egyre gyarapodó bevételek miatt egy percig sem bánta meg, hogy profi ébredő lett. Épp ellenkezőleg: Boehm a közeljövőben további kegyetlen ébresztőholmik beszerzését tervezi.
forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?