Belföld

Nem akármilyen titokról rántotta le a leplet a Séfek séfe versenyzője: a pasiját is megosztja az ikertestvérével – videó

A Séfek séfe egykori versenyzője, Fekete Adrienn nem szégyenlős, ha a szerelmi élete kerül szóba. Hasonlóan van ezzel az ikertestvére, Melinda is, akivel közösen adott interjújuk során nem titkolták: gyakran még a pasijuk is közös.

 

 

 

A Séfek séfe legújabb, azaz 4. évadában is sokféle versenyzővel találkozik a zsűri. A tehetségesebbnél tehetségesebb jelentkezők mellett például akadt olyan is, aki beszólt a séfeknek, illetve megjegyzést tett Krausz Gábor feleségére, Tóth Gabira. Fekete Adriennt tavaly láthatták képernyőn a nézők, míg most az ikertestvére, Melinda próbált szerencsét a műsorban.

A testvérpár rendkívül szoros kapcsolatot ápol egymással, így a szerelmi életükkel kapcsolatban azt sem rejtették véka alá, hogy olykor még a pasijukat is megosztják.

A nagy szeretet és a szoros kapcsolat ellenére bizony van veszekedés és rivalizálás is köztünk. Együtt lakunk, mindketten az olasz szakra járunk és hát a pasink is közös, elég sokszor

– jelentették ki, mire Ördög Nóra is meglepődött. Melindának azonban végül nem sikerült bizonyítania a zsűri előtt, így nem jutott tovább.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?