Belföld, Celeb / Híresség

Rogán Cecília 18 milliós karkötőt villantott Kötcsén

De nem ez volt az egyetlen luxusmárka a Rogán Antal exfeleségén.

 

 

 

Részt vett a fideszes politikusok és a párthoz közeli közéleti szereplők éves piknikjén Kötcsén Rogán-Gaál Cecília, aki a korábbi évekhez hasonlóan idén is egy meglehetősen drága outfitben érkezett.

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter volt felesége egy őszibarackszínű Celine Tri-Fold táskával a vállán érkezett. Ennek ára a 444.hu szerint használtan 300 ezer forint, de eredeti árán több mint 1 millió 200 ezer forintot ért. (Ma már nem kapható.)

A csuklóján egy pavé gyémántos Cartier Love karkötőt sikerült lefotózni, aminek ára jelenleg 45 600 euró, vagyis több mint 18 100 000 jó magyar forint.

Ez a lap számításai szerint egyébként 88 hónapnyi, azaz több mint 14 évnyi átlagos tanári fizetésnek felel meg.

A tornacipője pedig egy 2020-as Brunello Cucinelli, újonnan, más színben 950 euróért (377 ezer forint) a miénk lehet. De a család több tagja is bírja az olasz luxusmárkát, nagyobbik fia is egy 790 eurós Cucinelli-modellt visel – írja a lap.

Rogán Antal volt felesége legkisebb gyerekét egy Cybex márkájú babakocsiban tolta, aminek Priam modellje mózeskosárral 480 ezer forint körül van. Az elektromos Priam mózeskosárral 700 ezer forint körül indul, de babaülés és sportülés is kérhető hozzá.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?