Celeb / Híresség

Berki Krisztián kitálalt a házasságáról: „Egy hónapja is még válni akartam, azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl”

Berki Krisztián és Mazsi a házassági évfordulójukat ünneplik. Az izomceleb nem akármilyen szöveggel mondta el a házasságokról a véleményét.

 

 

Berki Krisztián és felesége, Mazsi kívülről sokaknak álompárnak tűnhet, azonban náluk is vannak hullámvölgyek. Mazsi nemrég beszámolt arról, miszerint szakemberhez fordultak, hogy megmentsék a házasságukat, mert úgy érezte, csak egymás mellett élnek, de nem együtt. Jól tudják, hogy a dolgok helyrehozatala nem megy egyik pillanatról a másikra, de ez nem tántorítja el őket, kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Krisztián a hivatalos Facebook-oldalán egy kendőzetlenül őszinte bejegyzést tett közzé, amelyben elárulta, miként is alakultak náluk a dolgok:

„Házasság! Ma van a házassági évfordulónk. Szomorú, hogy 10-ből 7 válással végződik…ezt tudjuk, de vajon a 7-ből hány pár akarja felismerni és dolgozni azon ha baj van? Tudjátok, én 1 hónapja is még válni akartam… Azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl…. de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni… aztán egyszer csak, tudod, amikor az egyik fél üvölt:te beteg állat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned, két választásod van: 1. kib@szottul megsértődsz… Egóból, hogy neked senki ne mondja már meg… és itt már vesztes vagy… 2. vagy tényleg elmész és kérsz segítséget. Persze, csakis akkor, ha a kapcsolat, a házasságotok előrébb való és fontosabb a saját személyednél! (Mert ugye, mindenki ezt mondja… Csak nem úgy cselekszik)” – kezdte mesélni Krisztián, majd hozzátette:

Tudjátok, Ő akkor is szeret, amikor gyűlöl és kiabál…pedig könnyebb lett volna elengednie a kezem… de nem tette, sőt gyűlölve szorította a leginkább és nem engedte el…Ő az igazi Nő, az igaz szerelem, és most már az igazi szövetségesem. Két Nő van ma, aki megmentette a házasságomat: a szerelmem és Zsóka, a pszichológusom. És tudjátok, mi kell hozzá? Szinte semmi, csak te magad, hogy akard, és ha akarod, a pszichológus egy valós és biztos keretet add hozzá, amelyre minden párnak szüksége lenne…Tudjátok, szeretnék a legjobb apa és férj lenni…de azt nem tanítják sehol…pedig többet jelent mindennél. „A szeretet örül a másiknak, úgy, ahogy a másik van. Kritika nélkül, nem várva, hogy a másik változzék olyanná, amilyet én szeretnék, azt képzelve, hogy az majd milyen jó lenne a másiknak is”. (Feldmár)– zárta egy idézettel a sorait.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?