Celeb / Híresség

„Köszönjük szépen, Kolbászkirály úr!” – Győzike bizarr módon üzent G.w.M-nek a szaftos falatokért, amiket a rapper az asztalára tett

G.w.M. új barátokra tett szert, ugyanis néhány napja Gáspár Beával forgatott a Hal a tortánban, így Győzővel is megismerkedett. A rapper nem volt ismeretlen Győzike számára, a Showman korábban már tett említést az interneten G.w.M-ről és az ő „kolbászáról”, ezt a jelzőt pedig úgy tűnik most továbbfejlesztette.

 

 

 

Bombaként robbant a hír két napja, hogy Kulcsár Edina babát vár az újdonsült párjától, G.w.M-től. Egyik pillanatról a másikra pörgött fel az életük, hiszen míg Edina a Dancing with the Starsnak, addig a rapper a Hal a tortánnak fogadta el a felkérését, viszont az egykori szépségkirálynő a várandósságára hivatkozva visszamondta a táncos műsort.

„Először meg sem tudtam szólalni, nem tudtam, hova tegyem ezt az egészet, aztán összeraktam magamban, hogy hopp, ez egy pozitív teszt és egy kisbaba! Aztán azonnal madarat lehetett fogatni velem, nagyon örültem” – nyilatkozta az előadó arról, hogyan tudta meg az örömhírt.

G.w.M nemrég Gáspár Beával forgatott a TV2-vel, ezáltal Gáspár Győzővel is megismerkedett. Úgy tűnik, hamar megtalálták a közös hangot, még annak ellenére is, hogy Győzike annak idején meglehetősen érdekes jelzővel illette a rappert.

„Kedves Edina! Gratulálok Neked, nincs is jobb a cigány kolbásznál! Én azt mondom, hogy megérdemled a boldogságot, mert egy királynőnek jár a boldogság! Világbéke” – üzente Kulcsár Edinának Győző, miután az egykori szépségkirálynő bejelentette, hogy G.w.M. oldalán találta meg a boldogságot.

Nos, a rapper és támogatója, Győző a Hal a tortán forgatásán úgy tűnik annyira összehaverkodtak, hogy G.w.M. egy jó adag ételt is küldött Bea asszonyéknak, akik egy 24 órán át megtekinthető Instagram-történetében köszönetet is mondtak a finom falatokért, méghozzá meglehetősen szórakoztató módon.

Köszönjük szépen a szabolcsi töltöttkáposztát! Köszönjük szépen Kolbászkirály úr! Most eszünk, ebédke van– üzenték a videóban Győzikéék.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?