Celeb / Híresség

Berki Mazsi kénytelen lesz bébiszitterre bízni a kislányát

Berki Mazsinak komoly döntést kellett meghoznia, hiszen felkérték szerepelni a Dancing with the Starsba. Az egyedülálló édesanya eddig is azon őrlődött, hogy hogyan tudja majd összeegyeztetni a munkát a gyerekneveléssel, most pedig még nehezebb dolga lesz. Mint mondta, nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy bölcsibe adja Emmát.

 

 

 

Mint arról már korábban beszámoltunkBerki Mazsi váltotta fel a várandós Kulcsár Edinát a Dancing with the Starsban, így ő fog táncolni Bonyhádi Ferenc társaként. Korábban az egyedülálló édesanya a Palikék Világa by Manna adásában elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni a munkát a gyerekneveléssel – ez a téma most kifejezetten aktuális az életében.

Mint sok dolgozó édesanyának, Berki Mazsinak is komoly feladatot jelent, hogy el tudja látni a mindennapi teendőit, miközben a gyermekére is felügyel valaki olyan, akiben maximálisan megbízik. Az anyukának ráadásul most még több feladata lesz a táncpróbák, forgatások és az élő showk miatt. Az anyuka pár hete Palik Lászlóéknak arról beszélt, hogy miként tud lavírozni a munka és az egyedülálló anyaság útvesztőjében.

„Most lehet, hogy elítélnek, de segítséget fogok kérni, most is egy nagyon kedves, orvostanhallgató lány vigyáz a kislányomra, és gondolkodom rajta, hogy szeptemberben beíratom bölcsődébe egy pár napra Emmát, mert muszáj dolgoznom. Nincs mese. Tenni kell, csinálni kell. És nem fogom otthon ölbe tett kézzel várni, hogy csoda történjen, vannak céljaim, azokat most próbálom taposni és elérni” – magyarázta az adásban, majd hozzátette: tisztában van azzal, hogy a jelenlegi életszínvonala részben az elhunyt férjének, Berki Krisztiánnak köszönhető, mivel általa ismerték meg az emberek.

„Köszönhetem neki azt, hogy most, hogy elment, és itt vagyunk a kislányommal, tudom biztosítani Emmának azt a megélhetési szintet, amit megszokott, és nem kell nélkülöznünk. Ezért nagyon hálás vagyok, de tudom, hogy nem tart örökké, és talpra kell állni. Sokat megyek, dolgozom a háttérben, amit az emberek még nem látnak” – ecsetelte a projektjeiről. Az, hogy vajon hogy fog boldogulni most a Dancing with the Stars mellett még kérdéses, de Mazsi úgy gondolja, hogy pont jókor jött az életébe ez a lehetőség és jól tudja, Krisztián támogatja majd odafentről is.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?