Celeb / Híresség

Nagy Feró mindenkit spórolásra int: „Hihetetlen bizonytalanság következik”

Nagy Feró borulátón látja a világ helyzetét: úgy véli, hogyha egyszer véget ér a háború, akkor sem tér vissza minden a régi kerékvágásba. Ő továbbra is takarékosan él, amit szerinte mindenkinek követnie kellene.

 

 

A zenészt nagymamája arra tanította, hogy spóroljon, ám ezt nem mindig fogadta meg. Feróék azokban a szobákban, amit nem használnak, ott lekapcsolják a fűtést, a házát is átalakítja, hogy a rezsi alacsonyabb legyen.

– Megváltozott a világ. Tehát ha valaki most arra gondol, hogy egyszer csak vége lesz a háborúnak, és akkor helló, világ, megint minden visszatér a régi kerékvágásba… nem tér vissza már semmi. Arra kell készülnünk, hogy ez a helyzet, ami van, ez marad. Most is elzárták az olajcsapot.

– Egy hihetetlen bizonytalanság következik be, és ezért nekünk, embereknek erre oda kéne figyelni. Az ország és a természetvédelem miatt is. Régén, mikor még nem volt olyan drága a gáz, addig az ember nem gondolt rá – mondta a Mokka mai adásában, majd hozzátette: gyerekkorában is sokat takarékoskodtak. Nem dobták ki az ételt, annyit csináltak, amennyit megesznek.

Kifejtette azt is, hogy az egész világ elkényelmesedett, de megint úgy kell majd takarékoskodni, mint nagyanyáink idejében, s az ő generációja ezt sokkal jobban viseli majd, hiszen ebben nőttek fel.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?