Celeb / Híresség

Nem semmi! Rubint Réka és Schobert Norbi vikingnek öltözve járták Szlovénia utcáit – fotó, videó

Rubint Réka és Schobert Norbi megadták a módját a nyaraláson való szórakozásnak. A barátaikkal kieszelték, hogy vikingnek öltözve térnek vissza idén Szlovéniába egy hajóútra, amely ígéretüket be is váltották. Az aerobikedző meg is mutatta, hogyan festettek az extrém szerelésekben. Úgy tűnik, nagyon szeretnek jelmezes bulikat tartani.

 

 

Rubint Réka alig várta, hogy néhány napot ismét pihenéssel tölthessen a nyáron. Mint fogalmazott, rendkívül zsúfolt időszak jön az életében, tele Alakreform-táborokkal, személyesen és online tartott edzésekkel. Az aerobikoktató ezért úgy döntött, hogy a férjével, Schobert Norbival és a barátaikkal 5 napra elutazik Szlovéniába. A csodás Portoroz lett az úti céljuk, ami a legelegánsabb és egyik legfelkapottabb nyaralóhely a tengerparton.

A fitneszlady még a kiruccanáson sem bírta megállni, hogy ne sportoljon, ezért a medence partján edzett két pezsgőspohár segítségével, valamint korán reggel már futni is volt, hogy formában maradjon. A házaspár egy különleges programra fizetett be, hajókázni indultak, de nem mindennapi szerelésben vettek részt az élményen: vikingnek öltözve járták az utcákat, illetve sodródtak a tengeren. A korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében meg is osztott egy Norbival közös képet a jelmezükről. Később posztolt is arról, hogyan mutatott az egész csapat a hajó előtt. A bejegyzés ide kattintva nézhető meg.

„Nekem vannak a LEGJOBBFEJ Barátaim. Tavaly elhatároztuk, hogy ebben az évben Viking jelmezben szállunk hajóra és megcsináltuk. Mert egyszer élünk, egy életünk van, amit MI töltünk meg élménnyel és tartalommal! A korlátokat Te állítod fel az életedben! És az élet túl rövid ahhoz, hogy ne úgy éld, ahogy szeretnéd!” – írta a közösségi oldalán.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?