Celeb / Híresség

Közel fél éve vonult be a börtönbe Aurelio – Így viseli a bezártságot az egykori valóságshow-hős

Lassan fél éve vonult börtönbe a ValóVilág egykori győztese, Aurelio. Sokan úgy gondolták, hogy a botrányhőst a mentális problémái miatt lelkileg borzasztóan meg fogja viselni a rácsok mögötti élet könyörtelensége, de információnk szerint a valóságshow-sztár jól viseli a spártai körülményeket. Ahogy a Blikk korábban megírta, három év öt hónap szabadságvesztésre ítélték drogfogyasztásért és emberrablásért.

 

 

2017 őszén Aureliótól egy szórakozóhelyen közel 200 ezer forintot lopott el egy régi ismerőse. A vád szerint az egykori ValóVilág-nyertes több barátjával együtt elrabolta az illetőt, hogy visszaszerezze tőle az általa elvett összeget. Aurelio februárban vonult be a börtönbe, ahol három kapcsolattartót jelölt meg: édesanyját, a barátnőjét, Edát, és a legjobb barátját, Pumped Gabót.

A Blikk megkereste Gabót, aki elárulta, hogy Aurelio egyáltalán nem kereste az utóbbi hónapokban, de úgy tudja, jól van, és sikerült hozzászoknia a börtönkörülményekhez, sőt, még sajátos humorát sem vesztette el.

– Nem beszéltem vele azóta, és nem is tudok róla sokat, csupán annyit hallottam, hogy rendesek a cellatársai, akikkel sikerült jó kapcsolatot kialakítania, sokat viccelődik, és a körülményekhez képest jól érzi magát. Én is féltettem attól, hogy lelkileg nagyon megviseli majd a börtön, de szerencsére nem tört meg, aminek nagyon örülök – mondta a Blikknek Gabó.

Aurelio tavaly nyáron kezdett el járni jelenlegi barátnőjével, Edával, aki már a megismerkedésükkor tudhatta: előfordulhat, hogy a választottja akár több év börtönbüntetést kap.

Aurelio utolsó interjúja a börtönbe vonulása előtt a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában volt, ahol a házigazda megkérdezte a vendégétől, hogy szerinte ki fog-e tartani mellette a kedvese. Aurelio arca a kérdés után azonnal elkomorult, és könnyek között mondta el, hogy még ő sem tudja, mi lesz a kapcsolatának a jövője.

– Jaj, nem tudom! – tört ki zokogásban Aurelio. – Ő életem szerelme! De nem tudom…

Az utóbbi hetekben szárnyra kélt néhány pletyka, mely szerint a lány és Aurelio kapcsolata megszakadt, mivel Aurelio közösségi oldaláról eltűnt pár közös fotó, illetve Eda a kapcsolati státusza szerint jelenleg egyedülálló. Gabó azonban nem hallott ilyesmiről.

– Nem hiszem, hogy szétmentek volna! Én úgy tudom, hogy pont a barátnőjével beszél a legtöbbet. Nyilván ez egy nagyon bonyolult helyzet, pláne ilyen fiatalon, de szerintem arról tudnék, ha már nem lennének együtt – vélekedett Aurelio legjobb barátja.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?