Életmód

Sehol nem kap munkát a férfi, aki űrlénnyé operáltatta és tetováltatta magát

Frenchman Anthony Loffredo, ismertebb nevén „Black Alien” nem egy mindennapi férfi, ugyanis az egész testét valamilyen módosításnak vetette alá, az extrém tetoválásairól nem is beszélve. Black Alien azonban nemrég arról panaszkodott, hogy a kinézete miatt az emberek elítélik őt, így sehol sem kap munkát sem.

 

 

 

idegen

A 34 éves férfi 1,2 millió követőt tudhat magának Instagramon, ám hiába a nagy érdeklődés iránta az interneten, ha a való életben nagyon nehezen sikerül neki boldogulnia.

„Mindennapos a harc, mert állandóan összefutsz olyan emberekkel, akik nem értenek téged, vagy rögtön ítélkezni akarnak feletted. Ilyen az élet, nem mindenki ért meg mindent. Én sem értek egy csomó mindent az emberekkel kapcsolatban. Nem ítélhetsz el valakit, akinek nem látsz bele a fejébe, hogy miért csinálja azt, amit. Beszélned kellene azzal a személlyel inkább” – mondta Loffredo, akinek még a szemgolyója is tetoválva van, az egyik kezén pedig három ujját szándékosan amputáltatta, akárcsak a füleit, és az orrának egy részét.

 

 

 

„Én egy normális fickó vagyok. Dolgozom, van családom. Szeretek úgy kinézni, mint egy normális ember, munkával, családdal, akinek van barátnője meg minden. Ez tesz engem normálissá.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?