Celeb / Híresség

Perre készül az őt gyalázók ellen Schobert Norbi: „Százmilliókat fognak nekem fizetni!”

Nem nyugszik Schobert Norbert, amíg ki nem derül az igazság. Az üzletember azt is kijelentette, amint minden kétely nélkül bebizonyosodik, ki áll az őt és családját nyolc éve folyamatosan gyalázó, A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook-oldal mögött, addig megy, amíg meg nem fizetik a kárát, amelyet a csoport tagjai okoztak neki. 100 milliós kártérítési pert is indíthat.

 

 

– Folyik a rendőrségi nyomozás, a NAV-eljárás, minden eszközt be fogok vetni, hogy kiderüljön, ki áll a csoport mögött. Utána pedig, ahogy korábban is mondtam már, büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak, százmilliókat fognak nekem fizetni! – jelentette ki Schobert Norbert, aki szerint a folyamatos rágalmazás és hitelrontás mellett nagyon komoly üzleti károkat is okoz neki és a családjának ez a csoport.

– Van olyan vendégem, aki azért nem jön el az Alakreform-táborokba, mert ennek a csoportnak a tagjai aztán ellopják a képeinket, majd gúnyt űznek azokból, akik ott vannak. Az internetes bántalmazás pedig igenis komoly bűncselekmény, érzékenyebb embereket még öngyilkosságba is hajszolhatnak az ilyen trollok! Ez nem játék – tette hozzá Rubint Réka, akit az háborít fel a legjobban, hogy a gyerekeit is folyamatosan alázzák.

– Zalán fejére egy malacfejet rajzoltak, így tették nevetségessé, de az is felháborító, hogy nemrég kiírták, Lara nagykorú lett, most már őt is lehet irtani. Ő például együttműködési szerződéseket veszített el amiatt, hogy ezek a beteg emberek az adott céget kezdték el támadni miatta – folytatta az aerobikedző, aki a férjével döbbenten vette tudomásul, hogy a Blikk tegnapi számában egy olvasónk azt állította, az említett oldal mögött Béres Alexandra állhat, aki maga is komoly fitnesz- és egészséges táplálkozást hirdető birodalmat irányít.

Olvasónknak, Király Dávid Izmaelnek egy közjegyzői tanúsítvány is a kezében van arról, hogy a csoportot érintő nyomozásával Béres Alexandráig, illetve a fitneszedző férjéig jutott. A Schobert–Rubint házaspár nyitott arra, hogy elhiggye, ők is csak áldozatok, miután Alexadnra lapunknak azt mondta, nincs köze a csoporthoz.

– Amennyiben valóban nem Béres Alexandra áll a minket gyalázó oldal mögött, akkor álljunk össze, tegyen ő is feljelentést, harcoljunk közösen ez ellen a társaság ellen, akik lassan tíz éve keserítik meg az életünket – jelentette ki Schobert Norbert.

Börtön is lehet a vége

Személyiségi jog megsértésért, becsületsértésért és rágalmazásért is beperelheti az oldal üzemeltetőjét Schobert Norbert és családja, nem beszélve a kártérítési követelésekről.

– Valóban büntető- és polgári peres eljárásokat is indíthat a sértett, a büntetőperekben akár két év szabadságvesztést is kiszabhat a bíróság – árulta el dr. Györei Péter ügyvéd a Blikknek.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?