Belföld, Celeb / Híresség

Főműsoridős szerepet kap Kulcsár Edina és G.w.M.: nem találja ki, hol szerepelnek először együtt

Leporolja a régi formátumait és új műsorokkal is készül a TV2 az őszi szezonra. A cégcsoport programigazgatója az érkező produkciókkal kapcsolatban elmondta, hogy miközben az ismert arcok is feltűnnek, új sztárpár is szerepet kap a csatorna képernyőjén: főműsoridőben láthatják a közeljövőben először együtt Kulcsár Edinát és G.w.M-et.

 

 

Fischer Gábor az Indexnek adott interjújában árulta el, hogy milyen repertoárral próbálják felvenni a versenyt a konkurens csatornának számító RTL Klubbal. A közelgő szezonra Lékai-Kis Ramónát lehet majd látni a Nagy Ő-ben, de Demcsák Zsuzsa is feltűnik házigazdaként egy párkereső realityben.

A TV2 az utóbbi időben szakított a korábbi irányelveivel és nagy hangsúlyt fektetnek elsősorban a szórakoztató műsorokra helyezték.

Fischer szerint így próbáltak javítani a főcsatorna eredményein, szerinte ugyanis csak így lehetett behozniuk a lemaradásukat a konkurens RTL Magyarországgal szemben. A szórakoztató produkciókból ezúttal sem lesz hiány: a cégcsoport programigazgatója elárulta, hogy a képernyőre kerülnek új formátumok a régiek mellett, amelyek közül az egyikben Kulcsár Edina és G.w.M. (Varga Márk) is feltűnik majd.

– Igen. Vettünk például egy szerb licencen alapuló realityt, ami Párharc címmel debütál majd a TV2-n ősszel. Ezt a legnagyobb titokban néhány héttel ezelőtt már le is forgattuk, a műsorvezető egyébként Stohl András lesz. Egy nagyon izgalmas produkcióról van szó, amelyben nyolc sztárpár versenyez egymással lélegzetelállító helyszíneken. Fizikai próbákon kell a saját félelmeiket és korlátaikat leküzdeniük, a végén pedig egyetlen páros kerül ki győztesen. A párok közül egyet el is árulhatok: a tévénézők ebben a műsorban láthatják először együtt Kulcsár Edinát és G.w.M. Varga Márkot – nyilatkozta a lapnak a programigazgató.

Kiemelte, hogy a TV2 Csoport az utóbbi időben Szlovénia után sok más európai ország médiapiacát tanulmányozta, „így találtuk meg ezt a műsort – hogy pontosan milyen lesz, ősszel kiderül” – zárta titokzatosan rövidre Fischer Gábor.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?