Celeb / Híresség

Exatlon-románc: Esztergályos Patrik elárulta, mit szeret a legjobban Pap Dorciban – videó

Esztergályos Patrik és Pap Dorci egymásra találása mindenkit meglepett az Exatlon All Starban.

 

 

Mint azt korábban megírtuk, az Exatlon két népszerű versenyzője, Esztergályos Patrik és Pap Dorci között több van, mint barátság. Ez a múltheti adásokban derült ki, miután az előbbinek sajnos elsőként kellett távoznia az All Star évadból. Nem így tervezték a dolgot, de kapcsolatukra hamarabb fény derült, mint gondolták volna.

„Az Exatlon promo forgatásán futottunk össze december elején teljesen véletlenül. Ő pont végzett a forgatáson, ment a kocsijához, amikor én megérkeztem. Másnap azonnal írtam neki és elkezdtünk beszélgetni egy teljesen random témára reagálva. Onnantól kezdve minden nap reggeltől estig beszélgettünk és azon a héten már találkoztunk is, onnantól kezdve folyamatosan elmélyült ez a dolog, bár ugye nagyon sok időnk nem volt rá az utazás előtt” – mondta pár napja a bajnok, akinek kiesése után nagyon összetörtek mindketten. Patrik csak kis idő elteltével volt képes nyilatkozni az érzéseiről ezzel kapcsolatban. Egy Instagram posztban osztotta meg, hogy mennyire csalódott:

„Kiestem. Nagyon fáj. Az érzést, ami a kiesés pillanatában átjárt, lehetetlen leírni. Annyi megválaszolatlan kérdés kavargott a fejemben egyszerre, mint még soha. Hibáztam? Nem voltam elég jó? Ez valóban csak egy játék? Ennek tényleg így kellett történnie? Féltem a holnaptól. Tudtam, hogy ezeket a kérdéseket előbb vagy utóbb meg kell válaszolnom – legfőképpen magamnak. Csalódott vagyok. Mérhetetlenül. Az első perctől kezdve, onnantól, hogy aláírtam a szerződést, tudtam, hogy az első évad után életem következő meghatározó kalandja következik. Öt nap. Mindössze ennyi jutott ebből az utazásból, de egy pillanatát sem bántam meg. De kell még idő a válaszokra. Ami már biztos: elmondhatatlanul hálás vagyok a feltétel nélküli támogatásotokért, nem is gondolnátok, milyen sokat jelent” – írta ki magából a rajongóinak.

Azóta kikerült egy exkluzív videó is róla az Exatlon hivatalos weboldalára, amelyben nézői kérdésekre válaszolt. Többek között azt is elmondta, hogy mit gondol az új műsorvezetőről, Monoki Lehelről.

„Egyébként egy nagyon vagány srácnak tartom, nagyon jó kérdései vannak. Látszik, ez a 17 éves műsorvezetői sportkommentátori pozíciója és a szakmája. Nagyon sok sportkommentátorral találkoztam már nyilván ugye a vívás által, és én azt mondom, hogy a top 3-ban benne van. Akár kérdések alapján, akár hangsúly alapján. Nekem nagyon tetszik az embereknek az orgánuma, és neki úgy érzem megvan. Nekem egyébként, mint műsorvezető, nagyon tetszik” – jelentette ki a vívó. Többen voltak kíváncsiak arra is, hogy mi tetszik neki a legjobban Dorciban, erről így vélekedett:

„Ezt mi is megbeszéltük egyébként már többször, hogy hát mi is vezérelt arra, hogy ráírtam. Nyilván az, hogy szimpatikus volt, és szerettem volna őt megismerni és persze arra rácáfolni, ahogyan a második évadban, mint kihívó szerepelőként jött le a nézőknek. Én is tapasztaltam belőle persze sok mindent, meg én is azért nézegettem részeket a második évadból, és erre szerettem volna rájönni, hogy ő titkon valójában milyen. Nagyon nagyon pozitívan csalódtam, egy nagyon aranyos, szerethető, családcentrikus – ami egyébként nekem nagyon fontos az életben – úgyhogy tényleg tele van csupa olyan vonzó tulajdonsággal a bájosságán, a szépségén kívül, ami nekem egészen megragadó volt. Szebbet és jobbat továbbra sem tudnék kívánni.”– taglalta mosollyal az arcán.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?