Celeb / Híresség

Valóban elment pihenni Schobert Norbi és Réka: erre a varázslatos helyre utazott a család

A Schobert család rengeteg gyönyörű helyen járt már, bár legtöbb esetben az utazások nemcsak pihenést jelentettek, hanem rengeteg munkával is jártak, ugyanis Rubint Réka Alakreform táborain az egész család részt szokott venni. Most viszont valóban pihenni utazott el a sportos família, a cél pedig a görögországi Korfu volt.

 

 

 


Imádom az Alakreform családomat, de egy-egy ilyen tábor minimum száz, de előfordul, hogy 200-300 embert is jelent, ami komoly szervezéssel és folyamatos odafigyeléssel jár, ezért az mindig munka és az igazi pihenés az, amikor csak a családommal megyünk el nyaralni. Korfu ráadásul rendkívül fontos hely számunkra, ugyanis a gyerekek előtt Norbival ide jártunk nyaralni, pontosabban a várostól pár kilométerre fekvő Benitses nevű faluba. Meg is mutattuk nekik azt az apartmant, amiben először szálltunk meg itt együtt – mesélte Réka, aki ma is szerelmes a görög szigetbe.

– Korfu egyszerűen mesés, olyan mint egy smaragdváros, tele van zölddel. Az óváros is gyönyörű, illetve a Sissy kastély is elképesztő. Lehet autót is bérelni, de mi quadot béreltünk, amit már Lara is tudott vezetni, mivel már van jogosítványa. Jövőre ide fogom szervezni az Alakreform táboromat, mert annyira elvarázsolt a hely.

 

Az utazásuk során több okuk is volt ünnepelni: Réka bátyja és a felesége is Korfun volt, akiknek a nyaralás alatt volt a harmincadik házassági évfordulójuk, rá egy nappal pedig Réka születésnapját ünnepelhették.– Isteni volt a testvéremmel ünnepelni, Norbitól pedig megkaptam a 44 szálból álló rózsacsokrot. Később, amikor hazaértünk, kaptam még egy bukétát, de akkor is meglepett eggyel, amikor egy másik utazásról jöttem haza – mondta szerelmesen a fitneszlady.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?