Életmód

Panaszkodik a 14 éves milliomos: nem használja medencéjét, mert az túl messze van luxusházától

Amerika leggazdagabb gyerekének hívja magát a 14 éves Donald, aki volt, hogy egyetlen hónap alatt 8 millió forintnak megfelelő összeget kereset csak a YouTube-nak köszönhetően.

 

 

 

Az amerikai tini a Truly videójában mesélt arról, hogy sosem volt popsztár, és noha a szülei meglehetősen gazdagok, saját magának is köszönheti, hogy most szemtelenül fiatalon ott tart, ahová valószínűleg a legtöbb ember élete végéig nem fog eljutni – legalábbis Donald ezt gondolja.

Hogy a nagyvilág számára is egyértelművé váljon, Donald megmutatta egyik otthonát – mert ugye több is van neki – melyről mesés kilátás nyílik Los Angeles Downtown városnegyedére.

– Sok lifestyle videót csinálok, mivel Amerika leggazdagabb tinijeként ismernek. A legtöbb, amit kerestem ezzel, 20 ezer dollár volt egy hónap alatt. Mindezt nagyjából heti egy óra munkával – mesélte Donald, akinek jelenlegi legnagyobb problémája az, hogy túl messze van a házában található medence.

Két hónapja itt élek, és még egyszer sem voltam a medencénkben. Túl messze van, ez nagyon sok emelet!

Donald az élet „hatalmas gondjai” ellenére motivált, még több pénzt szeretne keresni, és komoly tervekkel tekint a jövőbe. Többet szeretne félretenni, és a YouTube-os karrierjét még magasabb szintre emelné.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?