Életmód, Érdekes

A kerekesszékkel közlekedő menyasszony meglepi a vőlegényt azzal, hogy végigsétál az oltárhoz az esküvőjükön

Chelsie Hill mindig is tudta, hogy az esküvőjén szeretne az oltárhoz sétálni. Így amikor eljött az idő, hogy 2021. szeptember 24-én összekösse az életét kedvesével, Jay Bloomfielddel, Hill – aki egy 2010-es baleset óta deréktól lefelé lebénult – lemondott a kerekesszékéről, mielőtt az oltár elé lépett volna.

 

 

 

A 29 éves lány teljesen meglepte mostani férjét, amikor kéz a kézben léptek be az esküvőre. “Amint megláttam Jayt, leesett az álla” – mesélte Hill az Insidernek. “Egyszerűen sokkolta, hogy sétálok, mert fogalma sem volt róla”.

A gyönyörű pillanat a közösségi médiában terjedt el, miután a pár esküvői fotósa, Asha Bailey megosztott egy videót, amelyen Bloomfield szívmelengető reakciója látható, amikor menyasszonya felé sétált az oltárhoz. “Azt mondta, hogy arról a napról álmodott, amikor az esküvője napján a férje szemébe nézhet… és ez meg is történt. Egy szem sem maradt szárazon a tömegben. Ezek a pillanatok – ezek a pillanatok az ok, amiért azt csinálom, amit csinálok” – írta Bailey az Instagramon.

A videót azóta megosztották a közösségi média platformokon, a netezők pedig virtuális könnyeket hullatnak a menyasszony különleges meglepetése miatt, amit vőlegényének okozott.

Hill, aki a Rollettes – egy Los Angeles-i kerekesszékes tánccsapat – vezérigazgatója és alapítója, 2014 óta van együtt a 34 éves Bloomfielddel. A Hyatt Regency Huntington Beachen tartott esküvőjük előtt úgy intézte, hogy a vőlegény háttal álljon a folyosónak, mielőtt ő belépne a szertartásra.

 

 

 

“Egész életemben azt képzeltem, hogy szemtől szemben állok a férjemmel az esküvőm napján. A balesetem után nem voltam biztos benne, hogy valaha is találok valakit, aki igazán szeret engem egész lényemben. Te teljesen elfogadtál, tiszteltél és imádtál minden részemet. Erre a mai pillanatra olyasmit akartam tenni, amiről mindig is álmodtam. Szemtől szemben állni veled, miközben egymásnak ígérjük az életünket” – mondta Hill Bloomfieldnek a fogadalmában.

A videó elterjedése után Hill újságíróknak nyilatkozva megosztotta, hogy az oltárhoz sétálás volt az egyik legkedvesebb pillanata. “Úgy éreztem, hogy egész idő alatt a lelkünk egymásba zárult” – mondta. “Senki mást nem láttam magam körül. Csak őt láttam.” Hill elárulta, hogy lábmerevítőt és járókeretet használt, hogy valóra váltsa régi álmát, hogy az esküvője napján az oltárhoz lépjen. “Szeretném hangsúlyozni, hogy semmi baj nincs azzal, ha valaki a székében ül” – magyarázta. “De nekem, amikor felnőttem, mindig azt képzeltem el, hogy az oltárhoz sétálok.”

“És én csak érezni akartam ezt – nem mintha a fogyatékosságom bármit is elvett volna tőlem -, de én csak érezni akartam, hogy szívvel-lélekkel, szemtől-szembe állok vele” – tette hozzá Hill. “Ez valami nagyon fontos dolog volt számomra személyesen.” Az esküvőjük napját Hill még néhány meglepetéssel fűszerezte. Ő és az apja lenyűgözte a tömeget egy Phil Wright által koreografált epikus apa-lánya tánccal, amely egy hagyományos lassú tánccal kezdődött, tele forgásokkal és ölelésekkel, de hamarosan izgalmas fordulatot vett, amikor Soulja Boy 2007-es slágere, a “Crank That” felcsendült.

A különleges napjukra reflektálva Hill az Instagramon osztotta meg, hogy nem is lehetett volna boldogabb azzal, ahogy minden alakult. “Egy ilyen varázslatos hétvége” – írta. “Azt mondani, hogy ez egy álom volt, még enyhe kifejezés. A barátainknak és a családunknak, akik részt vettek – köszönjük, hogy mindenhonnan eljöttek. Mindannyian olyan különlegessé tettétek és olyan sokat jelentetek Jaynek és nekem.”

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?