Celeb / Híresség

Miből telt Berki Mazsinak arra, hogy Balira utazzon? Ezt mesélte az ismerős

Berki Krisztián özvegye, Mazsi a kislányukkal éppen Balin keresi a lelki megnyugvást. Ahogy mondta, ott igyekszik túltenni magát a gyászon.

 

 

Persze, a 41 évesen, váratlanul elhunyt izomceleb özvegye, akinek anyagi gondjairól igen sok szó esett a férje halála után, ezzel óriási, helyenként igen durva hangú kommentcunamit zúdított magára.

„Balin gyászolsz, te féreg? Nem szégyelled magad?! Egyébként is mi van azzal, hogy a kedves férjed mekkora adósságot hagyott rátok? Akkor mégis mi a büdös …..ból van neked pénzed utazgatni? Szánalmas vagy” – támadt az özvegynek egy kommentelő. „Én nem akarom bántani, de mennyi idő is telt el? Max 1 hónap! És már nyaralni ment? (Mosolyogva tölti fel a fotókat.) Mindenki más… De azért ő egyáltalán nem néz ki úgy, mintha meghalt volna a párja/férje/a másik fele” – vélekedett egy másik, visszafogottabb hozzászóló. „Aki gyászol, az nem nyaralgat Balin!” – írta egy harmadik személy.

Berki régi ismerősei is meglepve fogadták a hírt a távoli utazásról. Főleg, hogy erre az időszakra esett Krisztián 42. születésnapja, és sokan elvárták volna Mazsitól, hogy a férje sírjánál emlékezzen rá, legalább egy szál virággal .

– Krisztián még úgy tervezte, hogy a nyár közepén majd hármasban utaznak a festői szigetre. Mint minden ilyen útjuk alkalmával, úgy most is csak a tényleges fogyasztásukat kellett volna fizetniük, ami semmivel sem drágább, mint a magyar árak. Sőt! Igaztalanak hát azok a támadások, amelyek amiatt érik Mazsit, hogy ha tele volt az elhunyt férje adóssággal, akkor miből fizette ezt az egyébként drága utat. A válasz egyszerű: neki is csak az út töredékéért kellett fizetnie, hiszen a Baliról írt posztjaival folytatja influenszeri munkáját. Ráadásul Mazsi egy különleges jógatáborba utazott egy csoporttal, és a jóga lényege pontosan az elengedés. Ő nem nyaralni, szórakozni ment, hanem a lelki békéjét szeretné ezzel az úttal visszanyerni – mesélte a Kiskegyednek Mazsi egyik ismerőse.

Hogy ez valóban így lehet, azt csak alátámasztja Mazsi egyik posztja is.

„A testi & lelki utazásomról, úgy döntöttem, hogy készítek egy rövid vlogsorozatot… Azt nem tudom, hány részből fog állni és ígérni sem tudok semmit, de aki szeret, az fogadja sok szeretettel” – írta az özvegy.

És ezekben a vlogokban és posztokban aztán Mazsi mosolyogva reklámozza a partnerei termékeit, a szandáltól a gumivitaminig . Persze, így már érthető, hogy az adósságokkal küzdő özvegy hogyan is engedhetett meg magának egy ilyen drága utat. Főleg, hogy az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy nem jön haza a csoporttal, hanem bizonytalan ideig a kislányával együtt továbbra is az istenek szigetén marad. Ezeken a dolgokon persze, újfent felbőszültek Berki Krisztián rajongói, így végül a durva beszólások miatt az özvegy kénytelen volt korlátozni a hozzászólások lehetőségét.

Krisztián új életre vágyott

Maga Berki is érezte, hogy túl sok már a szereplésből, és vágyott is egy másfajta életre. Nyugodt környezetben, vidékre szeretett volna költözni. Erről őszintén mesélt a Kiskegyednek még nem is olyan régen.

– 30 évesen azt durrogtattam, hogy a tökéletes és hibátlan közt mozgok, de ahogy korosodom, belátom, én is tudtam hibázni, de talán azért vagyok sikeresebb az átlagnál, mert kétszer nem követem el ugyanazt a hibát. Rájöttem, hogy lehet bármennyi pénzem, vagyonom, de a pandémia megmutatta azt, hogy nem minden helyzetben mi irányítjuk az életünket, és egyik napról a másikra elveszíthetünk mindent. Én is újra tervezem most az életemet. Megbeszéltem a feleségemmel, hogy én attól lennék boldogabb és felszabadultabb, ha vennék egy tanyát és megtanulnánk gazdálkodni. Nem értek a gazdasághoz, de elvégzek majd egy gazdaképzőt, és Székelyföldről hozok egy családot, akik megtanítanak majd arra, hogy kell egy tyúkot elkapni, és hogy lesz abból leves – mondta. És ha Berki időben lépett volna, talán mág ma is velünk lehetne…

A lányukért kell összeszednie magát

Hogy Mazsi miért is döntött a Baliba való utazás mellett, arról így beszélt a vlogjában: „Nagyon-nagyon nehéz napokat élek meg, és nagyon-nagyon hullámzom. Sokszor tudok mosolyogni, és a kislányom előtt próbálok nagyon-nagyon erős lenni, mivel neki egy magabiztos, boldog anyára van szüksége. Ettől az utazástól, ahová most elrepülünk, azt várom, hogy egy kicsit erősebb leszek. Megerősödőm lelkileg annyira, hogy nem kell majd minden nap sírnom, és kicsit tudok majd a jövőbe tekinteni, és nem rágódni mindennap valamin, ami a múltban történt. Nem teszem fel a miérteket, és nem hibáztatom magamat.”

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?