Celeb / Híresség, Érdekes

Tönkretette más lakását, most támogatást kér, hogy ki tudja fizetni a károkat az influenszer

Először le is tagadta követői előtt, majd végül elismerte bűnösségét.

 

 

A tetoválások és a plasztikai sebészet iránti vonzódásáról ismert influencer, Mary Magdalene adománygyűjtést indított a GoFundMe oldalán, hogy követői segítsenek neki kifizetni azt a hatalmas összegű számlát, amelyet azután halmozott fel, hogy tönkretett egy Airbnb-t – írja a LADbible.

A nő 30. születésnapját ünnepelte Nyugat-Hollywoodban, amikor a buli elszabadult, a partinak pedig egy 13 000 kanadai dolláros (4 011 908 forint) számla vetett véget, ugyanis ennyibe került a takarítás és a tönkretett tárgyak pótlása

Mary mindezek után még megpróbálta letagadni, hogy tönkretette az ingatlant, végül adománygyűjtést indított a számla fedezésére. Az infuelncer még maga is bevallotta, hogy a pénzért való könyörgése nevetséges, hiszen rengeteg valódi probléma van, amelyekre az emberek adományozhatnának.

„Nem élek tévedésben és nem gondolom, hogy ez nagyon fontos lenne, de ez a platform létezik, ezért megpróbálom használni, mielőtt nekem kell a teljes összeget kifizetnem, amit meg is teszek” – mondta Mary egy videóban, és végül azt is elismerte, hogy ő a hibás a házban okozott károkért.

„Az én hibám, és nem szabadna ilyen helyzetbe hoznom magam” – mondta, majd hozzátette:

„Ne a játékost utáljátok, hanem a játékot”.

A cikk megírásáig 1110 dollár, vagyis körülbelül 443 639 forintnyi adomány gyűlt össze Mary-nek.

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?