Életmód

8 órás munkával ér fel az, hogy egy nő foglalkozik magával – véli egy luxusban élő lány, aki azért is fizet, hogy megmossák a haját

A fiatal New York-i nőt a szülei tartják el, nem is akar dolgozni, mert szerinte nem férne bele az idejébe a szépségápolás és a szórakozás mellett.

 

 

 

Nem dolgozik, mégsincs egy szabad perce sem annak a fiatal amerikai nőnek, akit a szülei tartanak el – és ezt nem is tagadja. A TikTokon magát „háztartásbeli lánynak” nevező Roma Abdesselam luxus körülmények között éli extravagáns életét. Pazar lakása, rengeteg ruhája, táskája van, drága éttermekbe és kávézókba jár, és úgy költi a pénzt, mintha sosem fogyna el. A TikTokon több mint 600 ezren követik a mindennapjait, a videóiban pedig sokszor elmondja, hogy mi mennyibe került éppen.

Azt sem titkolja, hogy egy nap átlagosan 2400 dollárt (~900 ezer forint) szór el. Arra sem sajnálja a pénzt, hogy házhoz rendeljen egy pohár kávét, vagy hogy hetente többször fodrászhoz menjen csak azért, hogy megmossák a haját, mert neki ez túl nagy nyűg.

A napja általában a házhoz rendelt kávéval indul, majd edzeni megy, ezután pedig megcsináltatja a frizuráját. Ebédelni a barátaival szokott valamilyen menő étteremben, utána shoppingolnak, majd ismét edzés következik. Ezután pedig már készülődnie kell, ugyanis esténként a barátaival szórakozik. Vagyis mindig van mit csinálnia, egyáltalán nem unatkozik.



„Az, hogy nőként foglalkozol magaddal már önmagában egy munka. Fogalmam sincs, hogy azok a nők, akik 8 órában dolgoznak, hogy tudnak minden olyat megcsinálni, ami nekem egy teljes munkaidőt vesz igénybe” – mondta a Sunnak.

Azt is elárulta, hogy nem szeret semmi olyasmit csinálni, ami számára kényelmetlen vagy kellemetlen, ilyen például a hajmosás is. Mivel ez sok időbe telik nála, inkább fizet valakinek azért, hogy megcsinálja helyette. A legtöbbet azonban ruhákra költ, évente 300 ezer dollárt (~113 millió forint).

„Általában egyszer vagy kétszer hordok egy szettet, mielőtt megszabadulok tőle. Egyrészt nem szeretem, ha túl sok ruha van otthon, ezért sokat eladományozok belőlük. Másrészt ha már csináltam egy szettben képeket magamról, akkor legközelebb már nincs meg az az ‘új érzés’, ezért már nem kell” – magyarázta.

Háromhavonta botoxoltat, és rendszeresen megcsináltatja a szemöldökét is. Kéthavonta komolyabb kozmetikai kezeléseknek is aláveti magát, hetente egyszer pedig testfeszesítő kezelésre, arctisztításra és masszásra is költ.

Mindezt nagyrészt a szülei finanszírozzák, akik szeretnék, ha a lányuk elindulna a saját útján, de addig is előszeretettel támogatják. Egyszer kénytelenek voltak költséghatárt szabni, miután Roma 150 ezer dollárt (~56 millió forint) szórt el egy hónap alatt. Akkor a hitelkártyáját is elvették tőle, de egyébként nem szólnak bele, hogy mire költi a pénzt.

„A családom folyamatosan azzal nyomaszt, hogy keressek munkát és házasodjak meg, mert nem akarják, hogy tőlük függjek anyagilag. Olyan vagyok, mint egy pióca” – vallja be.

A lánynak részben már sikerült a saját lábára állnia a TikTokon elért népszerűségének köszönhetően, hiszen már havonta 25 ezer dollárt (~9,2 millió forint) keres csak a videóival. Az ismertség negatív oldalát azonban már ő is megismerte, ugyanis sokan kritizálják az életstílusa miatt. Elmondása szerint azonban szereti a trollokat, néha még el is kezd velük beszélgetni, ennek pedig az az eredménye általában, hogy bocsánatot kérnek tőle. Azokon a kommenteken is csak nevet, amikor azt írják, hogy csúnya, mert szerinte ezek a megjegyzések nevetségesek. Egyedül akkor háborodik fel, amikor a barátait vagy a családját célozzák meg a rosszindulatú hozzászólók, mert őket szeretné megvédeni ettől.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?