Celeb / Híresség

Itt az első fotó Kaszai Tibiék újszülött kislányáról

Nemrég megszületett Kasza Tibi és Darai Andrea második kislánya, Kasza Liza Panna.

 

 

Az énekes- műsorvezető pár nappal ezelőtt osztotta meg az örömteli hírt, miszerint megérkezett a második gyermekük is. A Balázsék című reggeli műsorban azt is elárulta, hogy imád lányos apuka lenni, hatalmas a boldogság az egész családban.

Kasza-Darai Andrea pedig most az Instagram oldalán osztott meg néhány információt követőivel arról, hogy milyen érzés kétgyermekes édesanyának lenni.

„Annyira büszke vagyok. Lora Bella tegnap úgy jött haza az oviban ajándékba kapott lufijaival, hogy a sajátja mellé a kistesójának is kért rá matricát. Ma pedig a saját kis maciját, amit mindenhova visz magával, és nem győztem pót macit szerezni neki, odaadta magától, hogy neki is legyen nyugi macija. Annyira aggódtam, hogy mit fog szólni ha már nem a pocakomban hanem itthon lesz egy pici baba és felborulnak a napjaink… De ő minden nap megmutatja, hogy teljesen feleslegesen tettem, és olyan önzetlen, tiszta szeretettel szereti a húgát amitől kívánni sem tudtam volna jobbat” – írja a büszke édesanya.

A poszt ITT tekinthető meg.

Darai Andrea alig talál szavakat, posztjában elárulja, hogy nagyon nehéz megfogalmaznia érzéseit. Köszönetet mond férjének is, amiért csodálatos édesapa, valamint azoknak a szakembereknek is, akik a szülést segítették.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?