Belföld

Elege lett, a rendőrséghez fordult a sztárok halottlátója Berki Krisztián halála után

Kiss Kató nemrég komoly problémával került kórházba, ugyanis egy falunapon sztrókot kapott.

 

 

Kiss Kató élete teljesen megváltozott, miután Berki özvegye, Mazsi felkereste őt, hogy kapcsolatba léphessen elhunyt szerelmével, Krisztiánnal. Az üzletember május 6-án halt meg tragikus hirtelenséggel, a történteket Kató állítása szerint egyből megérezte.

Kató a Life TV-ben rendszeresen feltűnt, legutóbb például átadott egy nagyon fontos üzenetet. Akkor Krisztián megköszönte Hajdú Péternek a barátságukat.

A halottlátó azt is elárulta, hogy nem mindig tud kapcsolódni az elhunytakkal, mert előfordul, hogy a túlvilág épp nem elérhető.

Katót most komoly támadások érik, Facebookon egy csoport is alakult azzal a címmel, hogy „Tapasztalatok, vélemények Kiss Katóról”, ahol körülbelül kétezer ember vitatja meg a léleklátó munkásságát.

A népszerű halottlátó elmondta, hogy a csoporttagok kommentjei annyira megviselték lelkileg, hogy nem bírta már tovább cipelni a terhet. Valószínűleg ezek a megpróbáltatások vezettek odáig, hogy egy falunap kellős közepén összeesett a sztrók miatt. Napokat töltött a kórházban, de végül szerencsésen felépült.

Kató úgy döntött véget vet a gyűlölködésnek, a hatóságokhoz fordult, elmondta a Borsnak, hogy megtette a megfelelő jogi lépéseket, ismeretlen tettes ellen tett feljelentést.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?