Celeb / Híresség

Berki Krisztián halála után a vállalkozását sem sikerült beindítania: miből él majd Mazsi?

Nem elég, hogy hét hónapos kislányának édesapja elvesztésével kell megküzdenie, az anyagi bizonytalanság is morzsolja Berki Krisztián özvegye, Renáta erejét. A Mazsi becenevű hölgy kétségbeesetten igyekszik talpra állni a tragédia után.

 

 

Mint arról korábban beszámoltunk, úgy értesültünk, hogy a volt Fradi-vezér váratlan halálát követően Mazsi igyekszik a férje után maradt adósságokat rendezni. Mindeközben azonban az élet megy tovább, a fiatal özvegynek gondoskodnia kell a lányáról, a kis Emmáról is. Míg más édesanyák ilyenkor még a gondtalan babás időszakot élvezik, Mazsi előtt lassan körvonalazódnia kellene, hogyan tovább. Korábban a hozzá közel állók a Blikknek azt mondták, a munkába menekül majd a gyász elől, hogy elfeledkezzen a fájdalmáról.

– A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hiszen a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni – mesélte korábban a Blikknek Mazsi egy, a neve elhallgatását kérő ismerőse.

Berki Mazsi és Berki Krisztián/Fotó: Ringier
Berki Mazsi és Berki Krisztián/Fotó: Ringier

Úgy tudjuk, az özvegy új lehetőségekkel is számolt a közeljövőben: egy babaúszással kapcsolatos vállalkozást indítottak volna Mattesz Csillával, akihez a kis Emmát is hordták úszni. Csilla nem csak a foglalkozás miatt volt fontos Berkiéknek, baráti kapcsolatot is ápoltak. A vállalkozás azonban mégsem valósult meg.

– Úgy tudom, Mazsi sokáig gondolkodott, időt kért, nem volt még ereje üzleti dolgokkal foglalkozni komolyabban, mert nagyon maga alatt volt. Csilla várt rá, ameddig csak tudott, de végül nem tudta tovább húzni a dolgot, ezért mással indította el a vállalkozást. Ez egy nehéz döntés volt Csilla részéről, de úgy érezte, lépnie kell. A korábban közösen meghirdetett táborukat is azonnal lemondták a tragédia után. Persze, az nem is volt kérdés, ebben a helyzetben túl fájdalmas lett volna – mesélte a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

Mattesz Csillát hiába kerestük a részletekkel kapcsolatban, eddig nem értük el, Mazsi pedig egyelőre nem kívánt nyilatkozni, így nem tudni, miként kívánja újraépíteni az életét. Korábbi vállalkozása, egy cukrászda, amelyet szülei hagyományát folytatva nyitott Budapesten, már három éve bezárt, influenszer-szerződéseinek jövedelmezősége pedig egyelőre kérdés, hiszen úgy tudjuk, a kontraktusok főként Krisztián miatt számítottak értékesnek, noha Mazsi is népszerűsített néhány terméket a közösségi oldalain.

Persze férje halála óta Mazsi érthető módon még nem az Instagram-oldalával és a cégek ajánlataival foglalkozik. A család azonban mindenben az özvegy mellett áll, testvére és szülei nyújtják Mazsi legfőbb támaszát jelenleg és néhány nagyon közeli barát, akiknek a társaságában a fiatal anyuka elfelejtheti egy időre a gyászt és a gondokat.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?