Celeb / Híresség

Gólyahír! Megszületett Kasza Tibiék második gyermeke

A népszerű énekes-műsorvezető néhány részletet is elárult a szüléssel kapcsolatban.

 

 

Kasza Tibor a Balázsék ma reggeli műsorában jelentette be, hogy megszületett a második gyermeke. Kasza a műsorvezetőkkel elsőként azt közölte, hogy a baba és a kismama, azaz Darai Andrea is jól vannak.

Kasza Tibiék második gyermeke is kislány lett, akárcsak Lora Bella. Az énekes-műsorvezető az új jövevény nevét is elárulta:

Kasza Liza Panna

Tibi Balázséknak elmondta, nagyon szeret lányos apa lenni, de természetesen annak is örült volna, ha ezúttal fia születik. A lényeg az, hogy a gyermek egészséges legyen. Elárulta azt is, hogy a felesége ezúttal is ugyanannál az orvosnál szült, mint az első alkalommal, és ahogy Lora Bella esetében, Tibi ezúttal is végig ott volt felesége mellett a szülésnél, ami előtt koronavírusteszten is átesett.

Nagyon boldogok vagyunk, csodaszép a kislány

– lelkendezett.

Kasza szerint a felesége számára a vajúdás ezúttal kicsit keményebb volt, mint az első szülésnél, ő pedig viccesen megjegyezte, hogy hiába próbálta lazítani a hangulatot a szülőszobán, a második poénjánál a kismama, Manker már azzal fenyegetőzött, hogy ha így folytatja, a szülés után elválik.

Balázsék azon kérdésére, lesz-e harmadik gyerek, Tibi azt válaszolta, a maga részéről először szeretne minél több időt tölteni a két gyerekével, és azon dolgozik, hogy ez így is legyen.

Innen is gratulálunk az immár négyfős Kasza–Darai családnak, egyben jó egészséget kívánunk mindannyiuknak!

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?