Celeb / Híresség

28 éves lett Gáspár Evelin, így köszöntötte büszke édesanyja: „Ember nem kívánhat jobb gyermeket nálad!”

Gáspár Evelin ma ünnepli a születésnapját, rengeteg köszöntést kapott, édesanyja még videót is készített neki.

 

 

Gáspár Evelin alig volt 10 éves, mikor a Győzike Show-ban feltűnt, azóta már gyönyörű felnőtt nővé érett, lediplomázott, sőt a szerelem is rátalált.

Evelin rengeteg köszöntést kapott a közösségi oldalain, édesanyja, Gáspár Bea még egy videót is megosztott, szívhez szóló szavakkal köszöntötte lányát.

Drága NAGYLÁNYOM! 28 évvel ezelőtt már sejtettem, de még nem tudtam 20 éves fejjel, hogy életem legjobb döntése lesz téged fiatalon a világrahozni! Veled minden jó! Biztos pont vagy az életemben! Formálsz, tanítasz, véleményt alkotsz, amit mindig elfogadok, mégha néha nem is úgy tűnik! 28 közös év! Mennyi mindent átéltünk ketten, hárman, négyen! Mennyi közös emlék! A Jó Isten áldását kérem Rád, boldogságban, egészségben és bőségben! Nagyon-Nagyon SZERETLEK! Amíg élek, rám mindig mindenben számíthatsz, ezt ne feledd!!! Te vagy az egyik legjobb dolog az életemben! (A másik a tesód)

Ember nem kívánhat jobb gyermeket nálad! Köszönöm, hogy vagy és hogy ilyen vagy, mert így vagy nekem a világ legszebbje, legjobbja a leg-leg-leg!” -fogalmazta meg Bea.

Evelin a születésnapján kívül évfordulót is ünnepel, pont egy éve él boldog kapcsolatban párjával. Közös fotót is posztolt Instagram oldalára, huszonnégy óráig elérhető képpel köszönte meg Attilának az elmúlt évet.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?