Életmód

Az újdonsült férj a násznép előtt pofozta fel a feleségét: videón a „felejthetetlen” esküvői botrány, amin most pörög a net

A romantikus csók helyett, egy óriási pofon csattant el az ifjú pár között az esküvőn.

 

 

 

Egy rendkívüli esküvői videó tartja lázban el az internetet. A boldog és meghitt pillanatok ünneplése helyett, egy sokkolóan agresszív jelenet szemtanúi lehettek üzbegisztáni nagy nap vendégei: az újdonsült férj egy óriási pofont adott feleségének az egész násznép előtt.

Az hatalmas ütés oka még a videónál is hihetetlenebb! A rendezvény során, az életük összekötését ünneplő ifjú pár és a vendégeik épp egy közös játékot játszottak, olvasható a Daily Mail oldalán. A játékot a hófehér mennyasszonyi ruhában ácsorgó nő nyerte. Láthatólag a férfi finoman szólva se fogadta jól a vereséget: hirtelen egy hatalmasat kevert le a feleségének. Mindezt az összes vendég szeme láttára, mivel egy színpadon álltak előttük.

A jelenet után, a nő a fejét fogva, kíséret segítségével sétált le a színpadról, ahol addig férje mellett állt. Az újdonsült férfi pedig rezzenéstelen arccal nézett szembe a vendégekkel.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?