Állat, Életmód

A kóbor kutya egy férfi segítségét kérte, hogy megmentse a kölykeit – feltétel nélkül megbízott az idegenben

Az anya kutya a férfi segítéségét kérte, hogy kimentse kiskutyáit az útszélen található csőből, ahol menedéket találtak a hideg elől, és a férfi nem is habozott segíteni a bajba jutott állatoknak.

 

 

 

Az emberek és állatok közti kapcsolat néha igazán különleges lehet, és bár a kommunikáció bonyolultnak tűnhet, igazából csak egy kis figyelemre van szükség, hogy megértsük egymást.

Hasonló történet játszódott le Szerbiában is, ahol egy elhagyatott, kóbor kutya odament egy férfihoz az országúton, hogy segítséget kérjen tőle.

A történetet eredetileg a Mladenovac városában található kutyamenhely osztotta meg. A videón látszik, ahogy a kutya kétségbeesetten előmászik a csőből az útra, hogy segítséget kérjen a férfitól.

Minden további nélkül megbízott az idegenben, és hagyta, hogy megsimogassa. A férfi ezután benézett a csőbe, ahonnan a kutya előmászott, és három kölyköt pillantott meg odabent. A kiskutyák valószínűleg fáztak a hóban, és féltek az idegentől.

A férfi először az anyát helyzetbe biztonságba az autó rakterében, egy ketrecben, aztán visszament a kölykökért. Az anya kutya nagyon együttműködő volt, és nem nehezítette meg a mentést, de a férfi még egyszer megsimogatta, hogy tovább növelje a bizalmát.

Megpróbálta előcsalogatni a kölyköket, de azok nem akartak közeledni az idegenhez, ezért végül egy seprűvel sikerült kihalásznia őket a csőből.

A mentésben egy másik férfi is a segítségére sietett, aki a cső másik végén állt, és onnan noszogatta a kiskutyákat. Végül mindhárman előkerültek a rejtekhelyükről, és csatlakozhattak az anyjukhoz.

A férfi a Mladenovac városában található kutyamenhelyre vitte az állatokat, ahol megfelelő ellátást kaphattak. Mind a négyen együtt lehettek, és kényelmesen elnyújtózhattak, miközben az anya hálásan nyalogatta megmentőjük arcát.

 

 

 

 

A kitartó gondozásnak köszönhetően a kölykök 2 hónap alatt sokat nőttek, és végül az anyjukkal együtt mindannyiukat örökbe fogadták. Már nem kell az útszélen fázniuk és éhezniük, szerető otthonra leltek, ahol kedvükre szaladgálhatnak egy egészséges és kellemes környezetben.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?