Életmód

A felesége mellett hét barátnője is van ennek a férfinek, boldogan élnek együtt

Arthur felesége szerint a barátnők megjelenése csak erősítette a kapcsolatukat.

 

 

 

Elképesztő történetet közölt a The Sun egy brazil férfiról. Arthur boldogan él a feleségével, Luanával – ebben egyelőre persze semmi különös nincs. A kapcsolatuk azonban úgy is boldog, hogy a férfinek a feleségén kívül még hét barátnője van.

A pár azt mesélte, hogy mikor megismerkedtek együtt kezdtek el járni az edzőterembe. A korábban kissé túlsúlyos Arthur gyors eredményeket ért el, ami az önbizalmát is meghozta. Olyannyira, hogy megkérdezte Luanát, mit szólna hozzá, ha más nőket is behozna a kapcsolatba. A nő azt mondta, a házasságukban az a célja, hogy Arthur boldog legyen, amíg a férfi boldog, addig pedig ő is az.

Luana szereti a többi lányt is, szerinte a barátnők megjelenésével csak erősödött a kapcsolatuk és jobban bíznak egymásban.

A hét barátnőre – név szerint Taniara, Lorenára, Kyarára, Melina, Emlly-re, Cyntiára és Thayanne-re – Arthur igyekszik ugyanannyi időt fordítani. A féltékenység ugyanis csak akkor kerül elő, ha Arthur az egyik lánnyal több időt tölt, mint a többivel.

A nők mindegyike rajong Arthurért, aki szerintük intelligens, vonzó és kedves.

A népes csapatot nemrég Arthur nagymamájának is bemutatták, aki vallásossága miatt nem tudja támogatni ezt a sok kapcsolatot, de megérti az unokáját.
forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?